Läsarna får tycka till!!!

Vad vill ni ha mer av? Vad saknar ni? Vad vill ni att jag ska skriva om? Vad ska jag fortsätta att skriva om? Nya ideer? Nu är det eran tur att berätta vad ni tycker att jag ska fortsätta med eller förbättra så sitt inte där och var tyst, Säg vad du tycker för annars kan jag inte ändra det!!!


Nova Scotia Duck Tolling Retriver...

Denna hund vill pappa att vi ska skaffa men den är AS stor, släkt med golden retriver!!! Men vad tycks? Visst är de söta ändå, mamma håller på att titta kennel som ska få valpar till sommaren.


Veckans planer...

Måndag: Farmis kommer, fixa lite små grejer, fysik samt bild
Tisdag: Engelska, farmis o jag ska göra något!!!! Skoj :D DH kl 21.00 Missa inte!!!
Onsdag: Bort tvingad på någon grej av mina föräldrar WTF? Sex and the city se klart första säsongen
Torsdag: Sova över hos hannis och innan ska jag fixa lite grejs hemma...secret :P
Fredag: Grönan med klassen, blodprov kl 9.00 på morgonen ? läskigt XD stanna på grönan till 23.00 med massa fjortisar....and my friends, om jag inte tappar bort dem i spökhuset eller något (har tendens att hålla i handen i den första bästa jag ser, vendela vet med erfarenhet...host...host!)
Lördag: Åker på Yausuragi eller hur det nu stavas och sover över där till sondag.....ahhhh gud vad skönt (3 eller 4 behandlingar per dag)

Älska dessa veckor när vi inte har något skolarbete (från och med torsdag....åhh vad jobbigt)

Nu ska jag gå och titta på tv tills maten är klar sedan ska jag umgås med farmis<3<3

Puss på er alla!!


2 veckor kvar....

till skolavslutning!!!! Kan knappt vänta samtidigt som jag inte vill skiljas åt från alla vänner...vill...l.l.in..t.e..t..änk..aa på......det snyft

love you all guys!

Nästa helg bär det av till!........kan knappt vänta

Helhelg med spa saker tre massage grejer varje dag plus bad och massa god mat!!!!! ÅHHHH vad jag längtar, ska bli så himla skönt XD

Högst upp på min önskelista just nu....till sommarlovet, vad är inte mer perfekt?....än.....


Dear John

Jag vill verkligen se den när den kommer ut!!! Någon som vill följa med?

Tack BFF!

Stor eloge till HELENA NYBERG som har gjort min nya header!!!!! Du ska få en överraskning inom kort :P Tack så mycket för hjälpen, visst är den fin???!!!

Hennes blogg: jagskojja.blogg.se

här är vi på min födelsedagsfest med temat .....Tropikerna!!!

SATC 2 here it comes!

Åhhh ni fattar inte hur mycket jag har längtat efter SATC och nu är den äntligen här så jag ska se den på fredag whit the gang :P Har hört att Adrian kommer tillbaka !!!!!

Hoppas den är ännu bättre än 1 och lever upp till sina förväntningar....annars blir jag....besviken :(

Helena Gästbloggar

Hej hej alla louise fiiiina läsare!

"råkade" ändra Louise design! schhhhh..... My little secret! ;D

Vi sitter i biblioteket och gör bildanalys, det går jättesegt.. just so ya know!

Oj vad louise är koncentrerad så jag känner mig lite utstött, och sen är det några sjuor som sjunger SKIT högt! och inte bra heller utan falskt som en skucken gris! Ne vad tasktigt men det är sant!

miiihihihihihihiihihihihihihihihihihihhihiihihihih

nu har jag inte så mycket att säga mer!

Tjingeling toodeloo I need tooo pooooo! :D hihihihi neejjjj vad tokiwwttt!

ciao



<3

Igår.....konstigaste dagen ever!!!

Ni kan aldrig gissa vad jag såg igår....det måste varit en av de sjukaste saker jag har sett....på några dagar (van vid sjuka grejer när man umgås med de jag umgås med....ingenting förvånar mig längre....aja hur som haver (WTF?) Så skulle jag till hm igår och köpa ansiktsvatten som var slut(ursäkt till att plugga kemi) Påväg dit i bil.....HAHAHAHAH???Visste inte om jag skulle skratta eller gråta? En tjej i 20 års åldern åker longboard?? Hon såg helt normal ut i en fin klänning....på långt avstånd. Sedan när jag kom närmare så ser jag att klänningen har fastnat i hennes väska i bak som gör att man ser hela rumpan....observera att hon inte hade några trosor....haahahah sedan åker hon longboard och märkte nada!!!! HAHAHAH (sjukare än vad jag förklarar) Jag höll för ögonen och mamma, som körde undra vad jag höll på med....trodde att det var någon lek så gissa vad hon gör!!!!!!! Håller för ögonen med och skrattar fast hon fattar inte vad hon skrattar över. Jag börjar skrika och säger att hon ska hålla i ratten. Hon skrattar och tar tag i ratten.....en nära döden upplevelse pågrund av ett hårigt tjej ass??

Sitter i biblioteket med vendela i skolan....sorry för dålig uppdatering men som ursäkt kan jag säga att jag håller på att göra en ny header och bloggnamn som jag kommer att upptadera minst en gång per dag.....ni kan få se en sniki piki snart...hihihi

Adios amigos y chicas que son desnudas (nakna)

Vendela gästbloggar....

Hej alla snygga jevlar som sitter och läser Lousie sexiga bloggilogg. Först vill jag bara tipsa er om en ännu bättre blogg: www.vendelaaa.blogg.se har hört att hon som bloggar där är en riktig pudding..
Hur som helst så sitter jag och the one and only Louise Lundquist vid hennes matbord med varsin dator och bloggar. Vi har gjort vårt spanska projekt och jag måste bara säga att fytt i helvete vad bra vi är på spanska. Jag har alltid haft en misstanke om att jag och Louise var två små spanska pojkar som sprang omkring nakna hela tiden med härligheten dinglandes, vi tiggde för pengar och sprang barfota på Madrids dammiga gator, i vårt förra liv och idag så fick jag det bekräftat. Vi är ju så grymma på spanska att om Ricardo skulle vara här nu så skulle han bli tårögd, your always on our minds brother!
Ikväll så ska jag jag på bio med HH( hanna och helena) och vi ska självklart se the last song med ja, Miley Cyrus. Säg vad ni vill men det är faktiskt allmänbildning att se den. Fuck yaall hater out there. Jag kan säga att Louise outfit of da day består av: mjukisbyxor, mjukiströja och fluffiga rosa tofflor, jaa jag vet, så är vi inte vana att se henne.
Nee Jag tror bestämt att louise skriver lite småelaka saker om mig på min blogg nu, som jag så snällt gett ut lösenordet till, så nu ska jag gå och se vad hon har för sig, den lilla lurifaxen.
Peace and love to yaalll.

Shopping på hög nivå...

Igår var jag och shoppade på hm....tror jag köpte upp hela butiken...hahahah hon som stod i kassan undrade hur jag hade kunnat köpa så mycket som jag gjorde, fanns nästan ingen plats på kassan.

Jag köpte lite gott och blandat: nagellack, ansiktstvätt, sminkborttagningsmedel, scrubhandske m.m.
3 bikinis, en klänning...eller var det två???? :P en t-shirt, 3 linnen , en kjol.....orkar inte berätta mer. Men jag var tvungen att rust upp inför sommaren!!!! Jag köpte llat på hm bara för att det jag köpte är bara mina solkläder som jag har när jag ligger på bryggan och solar och badar....åhhhhh vad jag längtar XD

Ska också shoppa loss i London. Behöver en sparkdräkt ( shortsvariant), parfymer, skor m.m. så jag får se hur många väskor jag kommer hem  med från London. Jag älskar kläder, det är verkligen mitt sätt att njuta av livet, det finns inget bättre än att shöppa nya kläder, håller ni med tjejer? Killarna måste tor att jag är dum i huvudet, eller bara en helt vanlig tjej.....vad tror ni?

Vann fototävlingen!!! Med denna bild....


Bilder jag har tagit denna vecka.... vad tycks?







Foton från fotokursen....

Här är några av mina bilder från fotokursen vi har i skolan...ENJOY

ska ha en fototävling på fredag så jag undrar: vilken av dessa bilder tycker ni är bäst??

Lägger upp den sen....insåg att jag är sen till skolan!!


Ett nytt inlägg..... (otroligt tråkig rubrik)

HEY HEY HEY long time no see!!


RSS 2.0