Skolavslutning idag

Och jag ska åka kl 15.30 till Barcelona och hälsa på min storebror...men först...

Skolavslutning (tänkte ha smink men kom på att jag kmr att gråta så det är ingen bra idee :P)

Måste säga hejdå till alla...sorligt.....börjar redan gråta snyft

min måste köpa lista....

mint grönt nagellack
vitt nagellack
byxdress
mulberry leopard skin väskan åhhhhh...sukta!
långklänning
pilotglasögon
snygga flipflopps
fotscrub
peeling

Tisdag, dagen efter....

Igår hade vi bal!!! Det var faktiskt jätte roligt. Kom hem vid två och åt och gjorde mig iordning: rakade bena, sminkade mig, letade kläder och vände upp och ner på alla lådor efter bh...hehehe sedan kom vendela och helena kvart över fyra. Vi gjorde oss iordning och sedan kom alla andra girls och limon kl. 17.10 utanför mi casa. Muy divertido! Vi förfestade cirkus en timme i limon alla tjejer och sedan hade vi bal på Villa Pauli. Efter det drog vi till Beata på efterfest. Stannade där till halv två och sedan fick jag skjuts hem av rebeccas pappa(as schyst!!) ( jäklar att jag kommer ihåg så mkt!) Stolt! Aja....kommer inte ihåg så mkt annat förutom att jag tänkte bada med rebecca i deras fontän, berit var spårad och vendela trampade på glas och jag sprang runt som en galning i trädgården i rabatten (WTF?)

Aja så idag har jag tagit hem alla skolböcker, tömt mitt skåp, lämnat in alla böcker, fått tillbaka alla betyg, sovit.....sett på film m.m.
Nu har jag ätit 3 packet (a liter) jordgubbar (så himla gott!!!! Me encanta fresas!) och läst modetidningar. Nu ska jag städa mitt rum, ladda lite filmer och se på tv....måste njuta av den lediga tiden jag har denna vecka!

På fredag drar jag till Barcelona och hälsar på min älskade storebror!!!! Ska bli såååå kul, har aldrig varit där.

Aja slutsnackat, måste gå in på facebook och titta på bilder......och förhoppningsvis skvaller om vad som hände igår, har nämligen hört om många get together mellan människor som aldrig snackar med varandra i vanliga fall...hahahahah so fun :D

puss på er <3<3

Gårdagen!

Igår var jag på stan med helena efter skolan!!! Det var superskoj men superduper jobbigt!!!
Därefter åkte jag och tränade (första gången på as länge!!! Orkade typ ingenting.....gud vad jag har blivit lat på senaste tiden) Aja så idag har jag as mkt träningsvärk så jag ska inte träna något mer denna vecka, helt slut !!
Sitter och har 10 minuter på mig att skicka bildanalysen till Tina!!! Vågar inte skicka in saker, det är det värsta jag vet för jag vet aldrig om jag har gjort något fel :(

Aja måste förr eller senare trycka på knappen......måste trycka.......måste.......skit

RSS 2.0