idag...4 dagar kvar tills lov!

Idag har jag varit med björne, fredriko och robina och vendela och helenius som var utelåst på sibylla därefter gick jag hem och åt och pratade med cilla, mammas kompis som fixar hennes dockskåp. därefter har jag gjort biologi, noppat ögonbrynen as länge, fixat tånaglar...spadag med andra ord! sedan ska jag vattna, fixa diskmaskin och lite tråkiga saker sedan ska jag fixa naglarna och se halv åtta hos mig, kanske ska jag börja skriva dagbok för jag blev så inspirerad av vårat snack på lunchen idag! först nu ska jag torka mig om ögonen som är knallröda för jag är ledsen över att vi tjejer kommer att splittras ;(;(

adios y hasta luego, tal vez......

Kompisar jag kommer sakna....

Hanna
en kompis som alltid säger emot mig och sedan visar sig ha helt fel, en som  låter hetl övertygande .....hahahhaa :P en kompis som jag kan gå med en mörk kväll, en kompis som ger en sällskap. en kompis som pratar jätte bra amerikanska och som har världens finaste hår! en kompis som jag kan få låna anteckningar av om jag är sjuk på svenskan eller något!

Jessica
en kompis som förstår mig även fast jag har mat i hela munnen! en kompis som jag kan fälla krokben på utan att bli arg. en kompis som jag kan ha sönder fina släktglas hos utan att hon blir arg! en kompis att få kyckling eller glutenfri mat av! en kompis som jag kan sitta bredvid på bion och skrika och ha fötterna på varandra för ingen vågar ta ner fötterna på marken, en biokompis!!! Jag kommer sakna en kompis att prata om hur lika våra pappor är. en kompis som jag möter varje dag i korridoren med ett leende på munnen som hon alltid har bara för att hon ser mig kommandes.....och en kompis snyft, snyft... som säger att hon kommer sakna mig jätte mkt  en kompis som jag kan prata desperate housewives med....naaawww

gråter alltid när jag skriver detta....fan jag måste sluta skriva detta.....men kommer skriva en gång till med alla mer utförligt.

Rebecca
en kompis att prata hästar med, en kompis att prata snygga killar med, en kompis att berätta alla hemligheter som jag aldrig trodde att jag skulle dela med mig av. Jag kommer sakna en kompis som alltid stöttar mig när jag har det svårt <3<3<3 otroligt tacksam. en kompis som alltid förstår en oavsett hur konstiga grejor man gör. Jga kommer sakna en kompis som jag kan vara avundsjuk på för hon har så fina odd molly kläder. en kompis som jag kan köra anden i flaskan med, en kompis som jag kan åka moppe med och gasa över guppen med! en kompis som jag kan få alla tomater av på lunchen!

åhhhhh jag saknar er redan........

anabola
en kompis jag kan prata high tech grejor med, en kompis jag kan göra charles manson mvg föredrag med, en kompis som jag kan prata diskutera vad det godaste på morotskakan är och en kompis som jag alltid kan få jordgubben på morotskakan av på lunchen. en kompis att vara avundsjuk på när det gäller ämnesomsättningen. en kompis att prata med om musik och film med, en kompis som kan sjunga med i sånger som jag går och nynnar på i korridoren.


JAG KOMMER SAKNA ER ALLA!!!<3<3<3<3<3 NI FINNS ALLTID I MITT<3
VILL ni att jag ska fortsätta skriva sådanna?


Har filmat med fredriko, björne, vendelino och robina....

Har typ bara en sen kvar i svenska filmen! vi har typ filmat hela helgen....det var faktiskt jätte roligt!! hahahaha fredriko är så rolig :P

ska ikväll på någon reklamkväll för audi med pappis :P Salem al Fakir ska typ uppträda os.v. det börjar 18.00 så nu ska jag gå och göra mig iordning och äta like snask!!!



Funderar på att lägga ned denna blogg......hmmmm jag vet inte?

Ny bond bruden blir hon från Slumdog millionaire....aldrig har så mkt pengar lagts på en james bond film som denna som ska spelas in i sommar :p

detta blev verkligen ett blandat inlägg...hahahhaa aja.

Jag kommer att sakna er också....

Alex, Jossi, Gabbi, Lotta, mickan, sara, berit ja ALLA!


Love U guys

4 STORA apelsiner senare....

så sitter jag här. Kom och tänka på hur mkt jag kommer sakna alla mina kompisar när vi ska säras på skolavslutningen. 100% på att jag kommer att gråta ;( Jag kommer sakna Vendela som jag alltid har kunnat skratta åt andra utan att prata med varandra. Vi har gått i samma klass i snart 10 år! Jag kommer sakna att ha en att alltid sitta bredvid, jag kommer sakna att ha en att skratta med när vi tränar friskis, jag kommer sakna att ha någon att gå och hämta sallad med, jag kommer sakna att ha en kompis att trycka på magen på varandra när vi skrattar, jag kommer sakna att ha en kompis som kan läsa mina tankar, jag kommer sakna en kompis som jag alltid kan trycka allt vad jag har på benet eller nypa (internare) och jag kommer sakna någon som snackar om sina wodo och hippie grejor såsom harsh eller herion te eller yoga eller mandel nagelbands olja. Jag kommer sakna en kompis att få ett sprut av strawberry and champagne.

Ja jag kommer sakna alla när jag tänker på det. Börjar få tårar i ögonen ;(

Jag kommer sakna helenius som kan läsa mina läppar, en kompis som jag alltid kan ringa och prata med, en kompis som jag kan ha massa internare med sedan vi var barnsben, en kompis att kunna sitta tyst med hela tiden utan att det blir för tyst, en kompis att julhandla med, en kompis att prata med om saker som har hänt genom hela mitt liv, en kompis att titta på filmer med och sedan gråta i mängder ( systrar i jeans 2) en kompis att dansa med hemma, en kompis att vara med på varnadras land, en kompis att åka till fjällen med, en kompis som har träffat mina släktingar, en kompis som förstår hur jag verkligen funkar. En kompis som jag kan skratta med utan att fatta vad jag igentligen skrattar åt. en kompis som jag har delat hela mitt liv med sedan jag föddes. en kompis att kolla på gamla foton med.

Nu gråter jag.......

Ja jag kommer att sakna alla: Jessi, Rebbi, Hannis, Anabola, Sara ja alla.

Nästa inlägg blir om er alla andra som jag nämnde men inte har skrivit om


Love U all guys and I will always remember you....


<3<3<3<3

Saknar Malaga....


Pollen?

Börjar känna att det kliar i näsan och halsen as mycket.....kan det vara pollen eller är det för tidigt??

Hatar pollenallergi :(

Har sett klart på Parlamentet...

Idag har jag varit inne i stan med pappais i lägenheten. Snacka om att den var dammig! Fattar inte hur vi ska kunna spela in filmen där på svenskan??

VILL HA SOMMAR NU OCH BÖRJA ANVÄNDA SOMMARKLÄDERNA OCH BADA MED TJEJERNA EFTER SKOLAN VID BARACUDA FOR THE LAST TIME!! Vart tog det fina vädret vägen?? GAAAHHHH jag får damp!

Ska gå och avreagera mig på något....hhmmmm.......kanske min brorsa som sitter mitt emot mig och läser kalle anka hlet oskyldigt.....JAAA :D

Får njuta av denna bild på solen sålänge:P


Var var du....

Helenius idag?? Saknade dig <3<3 hoppas du kommer imorgon.

Om 18 dagar....

är det påsklov!!!! JOHOOOOOO!!!!!! snart får vi mitterminsrapporten också :d spännande:P

Vill någon följa med?

Fick precis inbjudan till TOPSHOP kväll som jag typ får hela tiden då det är 20 %på alllt i butiken med goodiebag till de första och Dj och Elle är där torsdagen den 25 mars kl 19.30....är det någon som vill hänga på???

Vet inte om jag orkar dock......får se

Har köpt...

4 odd molly tröjor i helgen!! De är jätte fina till sommaren. Love them.
Här är två av dem de andra två (de finare av de 4 ) hittade jag inte så jag får lägga upp det senare :P


Vad tycks??

Vill ha!!!

Vill ha dessa så att jag kan variera mig mellan dessa och mina blommiga. Lär behövas när all snö smälter :O Ser inte fram emot det om jag inte har bra stövlar....och snygga såklart :P


God morgon!

Har vaknat efter en trevlig kväll igår med kompisarna. Jag mötte vendela och Helena vid bussen vid djursholms torg vid halv 6 sedan mötte vi upp jessi vid mörby och åkte till our place, Grodan MEN de hade stängt!!!! Vem har stängt på en lördagskväll????? :O:O så vi fick gå till ngt spontant ställe. vi hittade ett italienskt ställe och åt den godaste pastan jag har smakat ever!!! Efter det mötte vi upp med killarna (alex,martien och patrik) som hade virrat bort sig vid saluhallen hahahahahaah... anyway så gick vi och såg i love you philip Morris. Vad ska man säga om filmen??? ja du- imellanåt var det de konstigaste scener jag har sett i en film i hela mitt liv och trust me jag har sett många filmer som är konstiga. Trodde att det skulle vara en komedi eftersom jimcarrey var med med icke sa nicke den var riktigt hemsk när jag tänker på det. Det var bra att den var baserad på en sann historia. Betyg? nja vet inte riktigt kanske en 2.
Efter det gick vi till ett jätte mysigt men weird cafe på birgerjarlsgatan. de hade öppet till 6 på morgonen och öppnade igen en timme senare vid 7 alltså. där satt vi i över 2 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord, det var ganska trevligt. sedan tog vi oss hem med tåg och jag gick av vid danderyds sjukhus och sa hejdå till alla och mötte två fulla as läskiga killar :S:S kom hem safe i alla fall vid kvart i ett.

Vad ska alla göra på elevens val???

....


Solsidan....

Jag älskar programmet solsidan på kanal4!! det är varje fredag 30 minuter efter let´s dance. Det är det enda program som jag ser på på kanal 4!!! Ni måste se det. avsnitt 7 finns på kanal 4 play.
Älskar hennes kläder i alla program!!!

Ska gå och se Alice in wonderland 3D med pappa nu...

Efter ännu en skön solig men blåsig dag i fjällen i Sverige.

Maximal otur!!!

Har bara haft otur när jag har varit här. Tror att otursmolnet har förföljt mig hemifrån och jag tror att det lilla molnet hemifrån har fått följe med tusen stora otursmoln.

Igår kunde jag ej se Desparate Housewives
Fick inte åka så mkt skidor igår
Idag när jag vakanr börjar jag blöda as mkt näsblod...lika mkt som när jag sprack mitt blodkärl!
Sitter hemma nu med mamma och har inget att göra för hon snackar i telefon och jag kan inte åka skidor för jag blöder näsblod. Sitter med en fet bomullstuss som är dränkt i olivolja med smak av citron i näsan för att det ska sluta blöda. Har blött hela morgonen. Ska sedan till vårdcentralen (om det finns någon) och kanske bränna bort såret eller så skiter jag i det och låter det blöda.

SÅ JAG KAN INTE ÅKA SKIDOR, JAG SITTER FAST I EN STUGA NÄR ALLA ANDRA KAN ÅKA SKIODR!!!! GAHH JAG ÄR SÅÅÅÅÅ LEDSEN OCH BESVIKEN!!!!!

Hela dagen går åt att sitta hemma och göra.....ingenting

Galen Desperate Housewives fan i 106C

Hej alla amitiösa blogg läsare. Ni trodde väl inte att jag skulle ta en paus när jag harsemester med att blogga, I don´t think so!
Är i fjällen nu med mamma och pappa. Vi kom i förrigår på kvällen. igår åkte jag och pappa skidor bara några timmar för vi var tvungen att fixa allt, packa upp, hyra skidor, handla mat, köpa liftkort osv. På kvällen satte jag mig kl 20.59 i fotöljen för att se desperate housewives som jag har väntat på i flera veckor. Jag zappade desperat igenom alla kanaler men jag hittade inte kanal 5. Svetten rann och jag blev allt mer desperat! Efter 2 minuter ringde jag lobbyn som en galning och skrek åt den stakars lobbyisten eller vad det nu heter.

J: Hej jag undrar om ni har kanal5 för jag hittar den inte? 8jag börjar vänligt)
L: Nej tyvärr, vi har alla kanaler UTOM kanal5 därför det är något fel i just denna del av fjällen sedan en vecka tillbaka så vi kan ej få kanal 5 men du kan titta på alla andra kanaler.
J: Kosjar du?
L: ehhh....nej tyvärr
J: (blir galen) VET DU ATT JAG FÖLJER BARA ETT PROGRAM PÅ TV OCH DET ÄR DH OCH DET HAR SÄSONGSTART IDAG...ELLER NU PÅ KANAL 5 OCH JAG HAR VÄNTAT PÅ DETTA I FLERA VECKOR!!!
L: det finns inget jag kan göra tyvärr.
J: men finns det inget annat ställe här i närheten som jag kan åka och titta på det?
L: nej inte här.
J: (jag får damp och kan inte behärska mig) OM JAG VISSTE DETTA SKULLE JAG ALDRIG HA KOMMIT HIT!!!!! (inte ofta jag får utbrott men när det gäller DH kan jag få blackouts. hahaha ni skulle ha sett mammas reaktion)
L: ursäkta (nervöst skratt)
J: Jag sa att jag aldrig skulle ha kommit hit om jag visste att ni inte hade kanal5!!!!
L: det finns inget jag kan göra tyvärr.
J: la på luren

Gamla bilder




Hittade dessa bilder på datorn som jag aldrig har lagt upp. Bättre sent än aldrig! Hittade lite fler bilder....men de skippar vi:P

Parfymerna jag använder





vill ha.....


Odd Molly

Malene Birger

RSS 2.0