Victoria´s Secret fashion show 2009











Vill ha!!

25% av pengarna går till välgörenhet!


Fornarina, min nya favvo butik!!!

Vad gör man när man inte är uttråkad? Shoppar såklart! Jag avr och handlade med pappa på Fornarina igår i Barkarby. Det är min nya favvo butik i stockholm! Det var rea också.

Jag handlade på fornarina:
3 par jeans
1 vit vårjacka
1 par högklackade svarta läder skor
1 par läder handskar
1 par silvriga jympa dojor
1 par paljett silvriga jympadojor
1 svart spetsskjol


vet inte om jag har glömt något....tror inte det aja

GOTT NYTT ÅR


Gott nytt år!!!!

vi lämnar snart 2009 och går in i det härliga året 2010 där allt bara kan bli bättre!


mamma på sjukhuset, vi blir hemma hela lovet...blir inget usa....;(

:(


GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!

Ska till USA snart så jag måste säga gott nytt år och god jul innan jag glömmer. Men det kommer väl några inlägg till innan jag reser bort!

lollocouture.blogg.se och Louise!

vi har bestämt oss!

Äntligen har hela familjen bestämt sig för att skaffa en kooiker (kooikerhondje)!!
Nu gäller det bara att vänta och hitta en uppfödare som har hundar....det lär ta en tid. det föds bara ca 100 valpar per år och det finns bara en uppfödarfe i stockholm och hon har just fått valpar som alla är tingade sedan långt tillbaka! Men vi ska på kooikerträff den 16 januari i täby och möte flera kooikers. tills dess får jag väl lära mig mera om hur man tränar en hund!

Det ska bli så roligt för för en gång skull så är pappa jätte taggad på denna ras, man märker verkligen att han vill ha en!!!!!!!

På lovet ska jag läsa.....


Imorgon är det lilla julafton i min familj!


Bild från igår

So far har jag bara en bild att dela med mig av från igår, men förhoppningsvis kommer det flera.

Tack för igår....

Igår var jag på Jessis tjejmiddag! det var jätte trevligt. Stannade till kl.01.00. Lägger upp outfiten eller bilder från kvällen lite senare. Det var jätte roligt.....sorry för orrefors glaset Jessi :( det var VERKLIGEN inte meningen!

Idag ska jag åka och kolla på en hund med familjen. Det ska bli jätte roligt! det är en as söt ras som jag och pappa VERKLIGEN gillar.
Sedan ska jag hjälpa Jaja (moster) med att klä julgranen (en tradition som vi har) Ska städa och fixa min ipod tills vi ska till USA!!!

Detta är hundrasen som jag och pappa hittade på hundmässan i älvsjö förra helgen.

Visst är den gullig!! vill träna agility med hunden om vi skaffar någon dvs.


Kooikerhondje heter rasen. Nackdelen är att det bara föds ca 100 valpar i Sverige varje år så alla valpar är typ uppbokade flera månader innan!


visst är den gosig...vem kan säga nej till de ögonen?

BY THE WAY...

idag har jag handlat julklappar med Helena i täby, där träffade vi sara,rebbi,anabola, vendela och hanna.
Äntligen har jag köpt alla julklappar....eller nästan.

Jag kom hem vid ca 18.40 då jag åt middag och slog in alla presenter. Därefter bytte jag om och gick på friskis och svettis med sara och vi mötte mickan när vi var där. Det var roligt....hoppas bara att sara tyckte att det var lika kul!

Ska ringa min farmor nu och kanske se på paradise hotel....vi får väl se...

Imorgon ska jag vara i skolan på morgonen och städa samt se på film. Efter det ska jag fixa present till jessi och göra mig iordning för julavslutningen som är lite senare på dagen! ska försöka hitta något att ha på mig till jessis middag på fredag.

Sov gott allesammans så ses vi imorgon.

Puss och kram by the way.....hahahahahahah

Paradise Hotel

Har just tittat på avsnitt 18 på paradise hotel!!! Jag brukar inte gilla såpoperor men i och med att min brorsas kompis är med så tittade jag på de första avsnitten sedan blev jag fast!!! Det blev inte bättre när jag hade paradise hotel marathon med Ebba i helgen!!!
Försöker intala mig själv att jag inte ska kolla på det men det slutar alltid med att jag sitter framfrö datorn med hörlurar varje morgon och kollar. Lika bra att följa det tills jag ska till USA....

som reklamen säger: Du vet att du vill kolla....


Hejar på Catja och Andreas och Greta

Volleyboll idag....


skriver för er som tycker att jag aldrig uppdaderar....

Igår var jag hos Rebbi med sara, vendela och helena. Vi hade jätte skoj btw (intern skämt)
Sara sprang runt i köket och tog vad hon hade för att göra en god kolasås och jag stog och åt saras glass samtidigt, utan att hon märkte något....hahahaha
Vi hade jätte skoj i alla falll och jag fattar inte att under dessa år som vi har gått tillsammans (2,5 år) så har vi aldrig träffats hemma hos någon direkt efter skolan, vi har bara träffats på stan eller haft massor med tjejmiddagar! Detta måste vi göra om!
fick inbjudan till Jessicas middag på fredag, klädsel mörk kostym. Vet inte riktigt vad jag ska ha men jag mixar ihop något ska vi nog se. Orkar inte köpa något nytt eftersom jag ska till USA....

Idag är det volleyboll hela dagen och vi ska kicka ass!!!!!! Efter det ska jag julhandla med helena, det ska bli supder duper skoj!!! Ska ocskå hinna med att träna. Helena ska ha little britain marathon men eftersom jag inte är så förtjust i det får vänta till hey baberiba eller monopol eller poker eller desperate housewives marathon kommer!
Jag väntar fortfarande helena!! ahahaha

Så idag ska jag handla julklappar!!!!



RSS 2.0