Sista helgen på lovet...

I lördags var jag på dop från 13.00 till 22.0O. Det var superskoj!! jycke!! (internare) hahahahha
I går var jag på trädgårdsmässa med pappa och sedan när jag kom hem tränade jag för första gången på 2 veckor!!!! Det var såååå sjuukkt jobbigt! Fattar inte varför det var 2 veckor sedan jag tränade men jag har hittat undanflykter varje gång. dessutom är det inte kul att träna själv, mkt roligare och träna med vendela (saknar dig) och alla andra!!!!

Idag börjar skolan.....BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

woho?

Idag är jag inne på min andra eller tredje dag instägd på mitt rum....har börjat blivit lite galen? är i stort behov att socialisera med någon..... har tittat på typ alla filmer man kan se, har tittat på SATC säsong 1, DH och halv åtta hos mig såklart.

So far har jag inte blivit magsjuk WOHOOOOO!!!! Hoppas innerligt att jag inte blir det!

imorgon ska jag in till stan och möta farmis vid 10. vi ska äta lunch och jag ska äntligen köpa mitt älskade Humanity armband som en påskpresent av mian föräldrar, Can´t wait!!!!! vill verkligen ha armbandet. Sedan ska jag köpa lite små grejer för jag tänkte ha hemma spa någon dag. Det har jag alltid på loven. Då gör jag ansiktsmask, noppar ögonbrynen, duschar, fotbad, målar naglarna, gör fotinpackning á la Louise och fotscrubb..... á la Victoria secret.

Ska kanske köpa mandelolja som Hanna och Vendela har. Behöver det verkligen för mina nagelband är sååå slitna.

sedan ska jag och farmor gå och strosa, kanke ett snabbt besök vid grace teahouse, får se vad vi hittar på!

ska se Sherlock Holmes på kvällen och final på halv åtta hos mig!

I <3 Helge Skog!! Han är så rolig hahahaahahah....
ska titta runt på alla kompisars bloggar sedan läsa lite tidning, mejla kennel och eventually gå och lägga mig

God natt <3

jag såg....

The notebook igår instängd på mitt rum. Jag grät i pölar. Har nästan aldrig gråtit till en film förutom när jag var med helena och såg systrar i jeans 2....fråga mig inte varöfr jag grät men vi såg filmen två gånger i rad och båda störtböla på samma scen två gånger...hahahhahah

Älskar Noah <3<3<3<3
Varför kan inte alla killar vara som Noah, fast med snyggare kläder???


tråååkkiigggtttt och läskigt?!?!

Detta lov blev inte precis vad jag hade planerat....sorligt nog. Faannn skulle aldrig ha sagt det där för nu får jag bara ångest över att hela lovet kommer bara försvinna!!!!!

Det började helt ok. Var hos farmis på påskmiddag, träffade min nya kusin, VILKET VAR DEN SÖTASTE BEBISEN JAG HAR SETT. förr har jag aldrig fattat det där när kvinnor står och säger: åhhhh kolla bebisen, bevisar är det sötaste som finns, till och med sötare än små hundvalpar. WHAAAT??? nej det sötaste som finns är hundvalpar inte några jävla bebsiar som spyr på en och skriker och väcker en när man behöver sova? Men när jag såg min kusin så fattade jag helt plötsligt de där kvinnorna. Jag stod där bredvid dem och höll med dem och gosade med kusinen.....weird.......
anyway (ska inte spåra allt för mycket från ämnet) sedan var jag hemma och såg på film, tog det lungt. Var helt ok tills igår!!!! Åkte till landet med mamma och pappa var där. kom hem vid 16 och då säger mamma att hon mår illa!!!!!! pappa ska ringa rickard och fråga när han ska komma på middag. Då ser jag pappas reaktion när han pratar med rickard på telefonen.....ÅHH NEJ!!! var min första tanke.
Ända sedan jag var liten har jag haft fobi för magsjuka. jag vet int evarför men jag är livrädd att spy, det är så obehagligt. det värsta som finns är att må illa och inte kunna äta något för då blir jag alltid så sjukt sugen på en krispig sallad med tomat och skinka på en mjuk hembakat bröd!
Hur som haver så hade min storebror fått magsjuka och spytt flera gånger. mamma fick det igår också. alla hade blivit smittade av mina släktingar för några av dem hade haft magsjuka innan men de var friska men då var det tydligen någon där (kanske deras föräldrar) som var smittade och smittade ner mamma och rickard.....faaan
sedan igår ringer det kl 12 på natten i telefonen när jag precis hade gått och lagt mig. det är pappa som ligger i rummet bredvid mig. va tusan varför ringer han mig när han är typ 3 m från mig i rummet bredvid, var min första tanke.
p:hej Louise. gå till badrummet och hämta en hink som du kan ha bredvid dig när du sover ifall att du blir magsjuk under natten.
J: pappa, jag tor inte det behövs för då kan jag bara gå och hämta den. toan är ju bara 10 meter ifrån mitt rum....
och varför ringer du mig när du är i rummet bredvid? (börjar småskratta)
P: Jo jag är magsjuk och du måste hämta den nu för att om du får det så kan du ej gå. Jag kan inte gå upp för jag är för dålig för det, därför ringer jag dig.
J: VAA!!!! kan man inte gå?
P: ne det gör jätte ont i magen.

När pappa säger det så menar han det verkligen för pappa är nog den sista på jorden som klagar när han är sjuk. om han skulle bryta ett ben skulle hna nog inte säga något. alltså måste det vara illa!!! och mina kusiner som hade det var extremt sjuka i flera dagar!!!!

Så nu sitter jag instängd på mitt rum. Mamma och pappa ligger magsjuka och har smittat ner resten av huset förrutom mitt rum.
Så mina planer för dagen är att sitta inne i mitt rum och inte göra något för jag vill inte gå ut och ta risken att bli magsjuk för jag har fobi för magsjuka!!!!!

Lång historia för att berätta om dagens planer......

Sitter och väntar på att magsjukan ska slå till när som helst.....den kommer när som helst nu eftersom alla har fått den förutom jag och pappa har ett jätte bra immunsystem så när han blir sjuk så är det sjuuukkttt smittsamt.

urghhh


Glad Påsk!!!

Ännnntliiiigennnn påsklov!!!!! at last!
Har tyvärr inga planer för lovet. skulle åka skidor i fjällen men det blir inte det. ska nog på i stan istället. Ska bli kul och skönt att ta det lungt....då kan jag börja på min 750 sidor långa twilight bok, sista delen!!!! can´t wait.....har tjuvkikat på de första 30 sidorna! hiihih

ikväll ska jag till vendela och se på film. jag, helena, vendela, jessica, anabelle?, martin, karl, robin, alex, och christian och johan?

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA FRÅN LOUISE!!!

RSS 2.0