Sportlov!!!

Skrev världens längsta inlägg men den publicerades ej!!! Aja. Jag har gått i skolan, haft studiedag, gått på friskis och svettis tåv gånger en gång med vendela och en gång med micaela. HAar jobbat med hemkunskapen i två mdagar nu men det känns inte som jag har kommit någon vart. Träffade Catherine i fredags!!!! Det var jätte roligt att se henne, gamla minnen...Träffade min gudmor jaja i går och så såg vi på när lammen tystnar...scary!!! och så var jag på friskis och svettis med Micaela. Idag har jag jobbat med hk och sett filmen get smart som var ganska rolig faktist..hahah. Läs Twilight of coruse. Imorgon ska jag:
Duscha
Packa
Ringa farmor
Friskis och svettis eller promenad
Ansiktsmask
Hemkunskap

Ska till Italien och åka skidor samt träffa min släkt så jag kommer ej uppdadera på ett tag. Men om ni har vägarna förbi Italien så kanske ni har tur och ser en tjej i grön jagcka som svissar ned för backen...jag kan meddela att det är nog jag...om jag ens kommer upp för backen....hhhahaha skojar bara det är klart jag kommer upp, eller???
Jag som svissar ned för backen

Glad Alla Hjärtans Dag!!!

Glad alla hjärtans dag på er alla!! Dagen har gått snabbt och jag har faktiskt inte gjort något speciellt...jag har pluggat, städat och varit inne på datorn. Har dock gäster så jag kommer väl umgås med dem senare...kanske jag får smyga in under filten o sitta och titta på någon kärleksfilm med ett kilo hallonhjärtan som jag har fått. Hoppas eran alla hjärtans dag firande har varit bra och att ni har haft möjlighet att dela denna viktiga dag med någon ni gillar. 

veckans outfit!




efter mycket om och men så kommer det äntligen fram efter typ 1000000 gånger.
linne          BEBE
halsband  h&m
kavaj          Topshop
Byxor           Armani (Italien)

Utan internet är man hjälplös..

Hej alla bloggläsare!!!
ursäkta att jag inte har upptaderat på senaste tid men mitt ineternet har varit nere!!! Jag har varit helt hjälplös. Det har varit väldigt jobbigt men som tur är så är det tillbaka nu!!! tack! Aja jag har gått i skolan, köpt årskort på friskis och svettis (gått 4 gånger :D), pluggat, klättrat på idrottsdagen och haft fest!! som var jätte rolig. Tack alla ni som kunde komma. kan ej bifoga bilder då mina bilddokument fortfarande inte funkar :(:( men se bilder på mina kompisars bloggar:
vendelaaa.blogg.se
osmart.blogg.se
samt facebook.
ses snart och tack alla tålmodiga bloggläsare!!!

Så var det söndag igen...

Igår hade jag fest!!!! det var jätte roligt. Tack alla för de fina presenterna!!! Om jag får säga det själv så blev det väldigt lyckat!!!:P Bilder kommer snart.
Vi var uppe till halv 3 i går så jag sov till nästan 10. åt fruksot och sedan åkte jag och pappa till min farbror och mina kusiner samt farmor och hälsade på. Det var jätte kul. kom hem därifrån ca. 17.00. sedan så gjorde jag fysik och milkshake med mamma :p jätte gott och jag var bara tvungen efter floppen vi gjorte i lördags...i alla fall. sedan så har jag gjort hemkunskap till nu!!!!! börjar bli klar har bara...hälften kvar :D just det jag har målat naglarna också!
Rickard kom hem nu!!! han och lollo har varit i Paris....undrar vad jag kommer få för present .....hmmmm.
är så himla stressad för imorgon har så himla mycket och göra. det blir inte bättre av att se mitt provschema!!!!!! just nu är jag uppe i 14 prov!!!!!! Aja ska titta på tv nu.


RSS 2.0