Nagellacket.....

...Är något som ALDRIG blir omodernt.

Till hösten gäller det matta färger såsom mörkgrått, svart, grönt. Annars så kommer det vara de neon färgade och speciellt de mörka färgerna.

Om du vill ha matta färger men inte vet vart du ska få tag på det så lugn......det släpps flera nya märken såsom OPI:S Matte Collection b.la. så håll utkik!!!

Jag kommer att satsa på neonfärgerna just för att de piggar upp det mörka vintervädret eller de mörka svarta färgen bara för att jag gillar det.


Här är de matta färger som gäller till hösten.....

150 kr styck men obs de säljs bara under en viss period!!!! SÅ SKYNDA!!!!!


Stockholm fashion week by Berns

Det började i går den 29/6. Stockholm fashion week är här!!!!

Skulle gå dit om det inte vore för lägret :(:( Jag som var så inställd på det.....aja.

Du får tyvärr inte se Acne Jeans, Filippa K, Tiger och Fifth Avenue Shoe Repair som visade sig förra året pågrund av finanskrisen. De väljer att åka till Köpenhamn mässan där de erbjuder svenska designers att visa upp sig gratis...... så det är tommare än vanligt på catwalken.

Men såklart vill man se de nya designerna som kommer att finnas där. Undrar vem som vinner priset???

Här är några av kläderna man får se:






Extra tid över på sommarlovet??

Då tycker jag du ska gå på Notti Italiane som är en mode utställning med kläder från 60-talet av italienska modeskapare såsom Valentino, Armani och Versace på Hallwylska museet Hamngatan 4. det kostar ca 50- 70 kr inträde.
OBS! har ej varit där så jag vet inte hur bra det är.

Har ej varit där men skulle gärna vilja gå dit om jag inte skulle på läger och om jag hade tid .......:(:(
Men så är det i livet, det gäller att prioritera för man hinner inte med allt.

Här är några av dessa kläder på utställningen:







Fashion from Spain


Vill ha!!!!




olé!!!! Flamenco


Åker till Åre!

Imorgon ska jag till Åre på konfirmation!! Jag kommer vara där i ca 3 veckor och jag kommer hem den 20 juli.



Därför lägger jag ut extra många inlägg idag!!!

Crazy fashion!!!





den här är helt ok....


Detta var ju inte ens snyggt, ingen skulle vilja gå klädd såhär i verkliga livet!!



Pandan

Godaste godiset!



Åre Choklad!!! MUMS! det är det godaste godiset som finns, inget kan slå det. Vilken är din favori strut? Min är blåbär doppad i vit choklad. (Den längst till vänster)

Åres chokladfabrik ligger exakt nedanför vårat hotell i Åre så gissa om jag kommer handla där varje dag!

Fashion from Milano




Hemma!

Hemma efter en skön helg på landet i solen och en trevlig familjemiddag på östermalm på restaurangen Paul and Norbet.

De hade den godaste middagen jag har ätit på länge.....efterrätten ska vi inte tala om.

I övermorgon bär det av till konfirmationsläger i Åre!!!!! Ska börja packa imorgon.....måste ha hemma spa igen, mina fötter har redan blivit tillräckligt slitna!

Hörs imorgon
Godnatt


Ska ned och äta frukost.

Adios

Grace Teahouse



Det ligger gömt bakom statsteatern, kulturhuset in i gränden på drottninggatan.


Har varit hos farmor!

Förlåt at tjag inte har bloggat på ett tag men har varit hos farmor i några dagar. Jag kom dit på onsdagen då vi var inne i stan på drottninggatans bok och bild (jätte billiga böcker, ett ställe jag rekommenderar) och så åt vi lunch på ett av mitt och farmors ställen Grace Teahouse. Det är en sån mysig atmosfär där med lugn musik och pål som låter och alla är så lugna, pratar tyst om de pratar i huvudtaget. Detta är ett ställe där man finner ro.
Hursomhaver så efter det så träffade vi Lorenza och mina kusiner Erik och Paolo. Vi åkte hem till dem och var hela dagen. Jag lekte med dem och det var jätte roligt. Sedan åkte vi hem till farmor och åt middag och såg på film.

I torsdags så cyklade vi och handlade två gånger, vi läste tidningen i flera timmar och åt frukost i solskenet. Sedan cyklade vi med matsäck till Riddersvik och satt i solen och spelade kort och åt massor av frukt.

I fredags kom mamma för att hämta mig för vi skulle till landet men det blev aldrig av så vi stannade där och då så cyklade vi ner till Riddersvik, jag och farmor och satt och kollade på den fina havsutsikten och spelade kort.

Igår kväll såg jag på Seven Pounds och åt middag ute med mina föräldrar.

Detta har varit mitt schema denna vecka.

Vad ska jag förbättra??


Vad ska jag förbättra på bloggen tycker ni???? Skulle gärna vilja veta så att ni läsare blir nöjda.
Även ni som har varit inne bara en gång, jag vill även höra era synpunkter. Tänk på att jag tål kritik....på denna fråga.
SÅ VÅGA KRITISERA annars kan jag inte förbättra!!!

GÖR DIN RÖST HÖRD! FÖR DEN ÄR VIKTIG FÖR MIG!

Seven Pounds

Igår såg jag en jätte bra film som hette seven pounds med Will Smith.

Det handlar om en kille som är med i en bilolycka där hans älskade fru som han älskar över allt annat dör och 6 andra personer. Han går in i djup sorg och känner att han måste gottgöra. Så han hjälper 7 personer som han inte känner med helt olika bakgrunder och öden. Han blir kär i en men då frågar han sig, ska han låta henne dö eller ska du ta hennes plats och dö?? En fråga som avgör många folks liv.
(skrivit helt själv....ganska stolt)

Den var jätte bra och då menar jag jätte bra!!! Jag grät i slutet occh den slutade inte riktigt som man trodde.....ledset slut.
I början så fick man inte veta allt och vem han var och såvidare....men fortsättatt kolla för då i slutet så knyts historien ihop och då får man veta allt. Detta är ett måste i sommar för alla som ser på film. Jag säger att ni MÅSTE SE DEN!!!!!
5/5 en rikgit bra kärlekshistoria av regissören av jakten på lycka.
Will Smith gör som vanligt en riktigt bra roll...



Snygga Hunken!!!

Malin Åkerman

Malin åkerman var med i sommar i P1 den 25 juni. Hon var jätte bra, valde bra musik och pratade om hennes liv som man aldrig får möjligheten i skvaller tidningar. Man kan se henne i repris på deras hemsida. Sök på p1 och sommar i google så hittar du... Ett tips för sde som gillar henne och har 1.5 timme de inte vet vad de ska göra med!!!!!!
Lyssna från hemsidan.

P1 Sommar

Jag brukar ibland lyssna på P1 Sommar då det är kändisar som på 1.5 timme får prata om deras liv och välja egen musik som de gillar. Jag brukar lyssna med farmor förra sommaren. Har kollat schemat i år i och med att jag ska bort till konfa. Jag har gett er förturen att se några av de bästa denna sommaren så att ni inte missar det.

P1 kl.13.00 repris kl.22.12
Program Sommar

2 JULI Joe Labero!!!! är på konfat men ska verkligen försöka höra.
9 JULI Malin Baryard
18 JULI Kristian Luuk
14 AUGUSTI Laila Bagge
15 AUGUSTI Jan Guillou (har inte läst hans böcker men jag antar att han hör till en av klassikerna.

Om du vill se flera pratare så kan du gå in på P1 hemsidan.





Michael Jackson DÖD R.I.P

Michael dog i torsdags av hjärtattack. Jag var hos farmor och när vi gjorde oss iordning för att sova så skrek plötsligt farmor: STÄNG AV TANDBORSTEN!! jag gjorde det och hörde på P1 att Hna hade avlidit. Min första tanke va: OJ the king of pop är död!!!!! Min andra tanke var: Tänk på hans tre barn! Min tredje tanke var: Jag måste skriva på bloggen. Men jag insåg att det inte skulle gå för farmor har ingen snabb dator det tar typ timmar för den att komma in på internet.
Min sista tanke var: Pedofil (han har ju förgripit sig på små killar!!!)

The king of pop är död. Jag kan ju inte säga att jag var ett stort fan och köpte alla hans cd skivor för då skulle jag ljuga. Men jag lyssnade alltid på hans cds hemma hos mina kompisar och på radion. Jag älskade några av hans sånger.
Jag är uppfödd med honom och hans musik.


R.I.P Michael Jackson





Michael Jackson biljetter sålde slut på 3 timmar!!!!

Michael Jackson dog i torsdags vid lunchtid lokal tid i LA av en hjärtattack......han skulle ju dra ut på turne nu i sommar och alla ville verkligen gå på den. Biljetterna såldes slut på 3 timmar från när de släpptes. Frågan är bara varför? Varför köpte de biljetter? Mina teorier är 1. de ville se Michael innan han dör för säg vad ni vill men de flesta väntade bara på att han skulle dö. Man förstod ju att något var på tok när han ställde in sina konserter ....eller sköt fram dem för att han sa att han behövde mer tid att träna. 2. Som är den nog mest sannolika teorin. Att folk ville se hur han skulle klara comebacken. Ingen var riktigt intresserad av att höra honom sjunga utan ville bara se hur han skulle klara det.
Det är mina två teorier vad är era???

Rolig bild.....


Ett tecken på att ägaren kör för snabbt???


Kommentera!!!!

Ni får faktiskt komentera mina inlägg!!!!
Jag vill veta era synpunkter!!! Jag gör inte detta bara för mig själv utan också mina läsare så de får se hur min vardag ser ut.....men om ingen kommenterar, berättar att de finns så känns det inte som någon mening att blogga!!!!

RYCK UPP ER!!!!!!!!


You should sent one to me too.....

Tänker just nu på


äter just nu


Svenska jordgubbar

Läser just nu


Human Trafficking

Människohandel är den tredje mest betalda brottet (efter vapen och narkotika)

1863 avskaffades slaveriet.
Idag är det mer utbrett än någonsin.

"Every day young girls are bought and sold"
Tänk själv hur det skulle kännas om ens kompis, släkting eller i värsta fall syster blir tagen för sexhandel.

Jag har just sett Human Trafficking (en film)
Det var nog den bästa och sorgsnaste filmen jag har sett.....jag grät inombords.
den får 5/5 och jag tycker att ALLA borde se den för man tror inte att det är så vanligt med människohandel eftersom vi bor i ett skyddat sverige så blundar vi för dessa hemskheter. Men vakna!!!!! Det händer dagligen att någon blir tillfångatagen utomlands för sexhandel., även oskyldiga barn.....det kommer aldrig att se världen som vanligt efter deras hemskheter de har varit med om.

Detta är en dubbelt Golden Globe nominerad film som visar verkligheten i södra Europa b.la.

Jag vill säga att jag tycker det är hemskt att folk, individer blir sålda av andra individer.....de har ingen rätt att göra så! Ingen kan äga en människa!!!

Vad tycker ni????

Äntligen hemmaspa!

Äntligen så har jag fått haft mitt hemma spa.
Jag har gjort ansiktsmask, fot peeling, fot scrub, salvat in dem och olivinpackning för fötterna.
Jätte skönt.

Här är min ansiktsmask som jag har köpt på HM för 15 kr (Jordgubb)

Powerwalk, det nya motionalternativet!

Skippa springning med de svettiga klädera, skippa tråkiga gym i det fina sommarvädret och skippa friskis och svettis salarna när det finns saker man kan göra ute där det är varmt.
Det nya är powerwalk. Visst ni tänker, men gud vad hon är efter. Men jag har aldrig testat det förrän igår. Det var helt underbart! Jag hade trott, men man tränar ju inget, man går ju bara runt det är ju inte jobbigt! Men det är jobbigare och roligar än vad man tror. Det är så tråkigt att bara springa runt och inte veta vart man är påväg. Man plågar bara sig själv för lets face it, Ingen och då menar jag INGEN tycker det är roligt att springa.
Jga gick med min ipod. Detvar jätte befriande för man blev inte lika svettig och så fick man vara ute i naturen och få på sig solljus......I LOVE IT!


Träna ska vara roligt inte jobbigt eller pina, då blir det aldrig av.
Passa på att ha roligt samtidigt för det håller dig motiverad!!

Ny tidning i din butik!

En ny tidning i din Butik som heter Bubbleroom.
Första nummret finns i din butik och den kostar 10 kr. Ska köpa den!!!
Det handlar mycket om kläder och modebloggare såsom Kenza och Blondinbella, ett måste för bloggfantaster.


Stan med vendela!

Idag har jag varit med Vendela I stan.
Först så yrade vi runt som två höns för jag ville visa henne Volvo Ocean Race men jag hittade inte dit riktigt.......
Så det blev en liten promenad. Sedan hittade jag äntligen dit.....insåg att det var på ett ställe där det flög ballonger runt....svårt att missa men lyckas alltid på något konstigt vis lyckas jag missa det...aja.
Så vi kollade på ett race de hade med båtarna. Konstigt nog så hamnade Puma näst sist!!!! Inte likt dem.

Efter ett tag gick vi och åt Thai mat på Tasty Thai.
När vi hade pratat och ätit en låååååååång stund så gick vi till Mathilde, NK, Gina Tricot och HM.
Jag köpte ett par solglasögon som jag har letat som en galning efter jag vet inte hur länge..... och så köpte jag en tröja på Gina Tricot för 149 kr.
Är väldigt nöjd med mina köp.

Vi sprang runt i olika butiker och till sist så åkte vi hem.
Nu är jag hemma, ska äta middag. Det blir jordgubbar och mjölk med corn flakes....anorlunda.
När jag har ätit middag ska jag titta på film....antingen Benjamin Buttoms otroliga liv eller Inside man på kanal 3 kl.20.00 eller 21.00 kommer inte ihåg. Det är Denzel Washington som spelar huvudrollen....är han inte bra???

Imorgon ska jag träffa Vendela för att göra våran Dreamboards...

Tröja från Gina Tricot 149 kr.


Wayfares från Gina Tricot 59 kr.


VOR

Läste en Jätte intressant artikel om Volvo Ocean race om fruarna och barnen till männen som seglar....de följer med sina män till alla ställen de ska till och barnen får klara skolan och kompisar på distans. De gör allt via datorn....inte deras riktiga lärare som kan hjälpa dem.

Den finns att läsa på DN Söndag, idag.

Jag vaktar hela evangemanget och uppdaterar mig dagligen med ny info.

Idag så är det ett race, Stockholm import race, då de tävlar i svenska skärgården så alla har chans att se de stora båtarna segla för fulla muggar på nära håll. Det är idag kl .13.00 (för mer info på deras hemsida, volvooceanrace.org )

Kan tyvärr ej vara där för jag har lite saker jag msåte fixa idag, men om ni har möjligheten att befinna er där så skulle jag inte tveka för en minut, ÅK!!!! Detta händer en gång i livet.

Det är första gången Volvo Ocean Race är i Sverige så passa på, man vet aldrig när nästa gån blir.....

Såhär ligger det till just nu:

Ericsson4                      108 POÄNG
Puma Ocean Racing    95 POÄNG
Telefonica Blue              88 POÄNG
Ericsson3                        71,5 POÄNG
Green Dragon                 63 POÄNG
Telefonica Black             47 POÄNG
Delta Lloyd                      38 POÄNG
Team Russia                  10.5 POÄNG

Volvo ocean race!

Ni måste bara åka och kolla på Stockholm stopover med volvo ocean race. det är det störtsa evangemanget i Sveriges historia när det gäller segling och största evangemanget år 2009.

Det finns i Stan. För mer info och för att få se coola filmer från seglingen gå in på www.volvooceanrace.org

Har tagit all information om seglingen jag har hittat allt från tidningar till hemsidor......jag är helt paff.

De reser i 9 månader över 5 världsdelar och över 5 världshav......Det är en tävling mellan 7 båtar, Ericsson3, Ericsson4, Delta lloyd, Puma, Green dragon, Telefonica blue och Telefonica black.

Var där idag och jag är helt inspirerad.....nu när jag tänker på det så vill jag också resa jorden runt oberoende att jag blir åksjuk, spelar roll detta är en sak som bara händer en gån i livet.......det enda som saknas är segelkunskapen.......
Kan segla litegrann.......


Alla de sju tävlingsbåtarna.......


Ericsson 4 som består av expertseglare som är från hela världen.
Detta är vinnarna av Volvo Ocean race 2009.


Vägen som båtarna seglar......11 städer på nio månader......imponerande...or what???

Svart katt vit katt!

När jag var hos farmor så såg jag på en jätte rolig film som heter Svart katt vit katt.
Jag har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde.
Allt var så bisarrt. Det fanns tusen detaljer som man bara var tvungen att lägga märke till, annars är det inte roligt. Så var uppmärksam när du kollar på den.

Det fanns en rolig sång som hela tiden återkom i filmen som jag och farmor hade så roligt med efteråt.
Pittbull.....Terrier.....hahahahahaha

Detta är min nya favorit film och då förstår ni att den får 5/5. Klockren...

Någonstans i ett land på Balkan, ett land med stängda gränser där lycksökande smågangstrar köper tågvagnar med bensin från Bulgarien. Gangsterkungen Grga Pitic sitter i sitt vardagsrum och citerar Humphrey Bogart för att lära sig att muttra djupt och manligt mellan guldtänderna. Kort sagt - galenskapen flödar men över alltihop vilar den starka tron på att kärleken alltid segrar. (Wikipedia)




Träffa Lisa

Godmorgon alla pigga läsare!!
Jag är uppe ganska tidigt för att vara midsommardagen (vaknade kl. 9.22)
Igår så tog jag det ganska lungt, var på poolpartyt som var helt ok. Han vi va hos fyllde 50 år och de firades genom att hans tre söner kastade i honom i poolen med kostym på.....hahahah.
Vi kom hem vid 7 tiden och då satte vi oss och åt middag framför teven, jag mamma och pappa. Vi kollade på föräldrarfällan med Lindsay Lohan och så kollade vi på klassikern livet från den ljusa sidan. Har ni sett den??
Om ni inte har gjort det så rekommenderar jag den starkt, lägg märke till den söta hunden.....vill ha  honom!!!!!

Jag gick och lade mig vid 12.

Nu sitter jag här. Har ätit min frukost som var havregrynsgröt med rivet äpple på.

Ska åka med mamma och pappa och kolla på segelbåt (Volvo oceans race) som har seglat jorden runt på ca 9 månader. Målet är i Ryssland och Stockholm är det sista stoppet innan mållinjen. Båten har varit i b.la. Kina, Singapore, Köpenhamn, England m.m.
Det är helt fantastiskt!!! Det fanns bara segel som drivmedel, ingen motor!!!!
Den kör ungefär 30km/h om man gör om knop till km/h!!! Det är jätte snabbt för att vara en segelbåt som bara drivs på vinden!!!

I alla fall...sedan ska jag träffa Lisa på Östermalmstorg kl.13.00 för vi ska luncha och ta en promenad.....ta igen sedan gamla tider eller vad man nu säger.
Det ska i alla fall bli kul.

Sedan ska jag kolla på Pride and Glory som är en ny film med Colin Farrell och Edward Norton...

Hörs sedan!!!




Hur coolt som helst!!!! Tänk och få vara med om en sådan resa....något som jag defenetivt skulle ha gjort om det inte vore för att jag är sjösjuk.....

Bilder från picknick med Helena

Här kommer bilder från picknicken som jag hade med helena....

Det vare jätte roligt!!!










Glad midsommar!!

Idag är det midsommar!!!

Igår kom jag hem från farmis, vi hade sjukt kul. Jag färgade hennes hår,ögonfransar och ögonbryn. och så träffade vi Johanna (min kusin) med pojkvän i stan och åt lunch.
Farmor berättade om en jätte bra serie hon hade sett som jag bara måste rekommendera!!!
den heter "han var min bror" och den handlar om gangsters......den går tisdagskvällar kl.22.30 tror jag. På kanal 2.
Jag såg ej förra avsnittet eftersom jag kollade på DH men ska kolla på tisdag....men det är sista avsnittet:(

Idag ska jag iväg på ett poolparty hos några kompisar.....ser inte så mycket fram emot det för jag känner ingen där det är bara vuxna........
Mamma och pappa tvingar iväg mig.


Glad midsommar och hoppas ni har det roligt.

Jätte rolig dag!!!

Idag har jag haft det jätte roligt med Helena!!!
Vi har haft picknick ute på en udde i solksenet och stormen. Sedna cyklade vi hem till Helena, var där ett tag då vi b.la. målade med vattenfärg, det var ett tag sedan sist.......

Sedan masade vi oss iväg till eljusspåret (2,4 km) och sprang. Jag sprang två varv utan att stanna!!!!! JAG ÄR JÄTTE STOLT.

Sedan kom vi hem till henne igen då vi satte oss och kolla på konfirmationspresenter i olika reklamhäften från guldfynd osv. och jag och susanna drack chai latte.....första gången jag smakade......det var JÄTTE gott!!!!!

Nu är jag hemma. Har ätit middag. det blev grillad kyckling med potatissallad....Jätte gott och till efterrätt får vi svenska jordgubbar och gräddglass.........kan det bli bättre??

Snart kommer Helena och vi ska se på Desperate Housewives!!!!!

Imorgon ska jag luncha med farmis på en ny restaurang på birkagatan tror jag detvar.......... eller???
Aja sedan ska vi till Barkaby outlet och handla lite.......
Jag ska sova över hos henne till på torsdag vilket betyder att jag inte kommer ha möjlighet till dator vilket betyder att jag inte kommer att blogga:(:( men ska nog lägga in ett inlägg imorgon bitti...

Det ska bli kul!

Kommer lägga upp bilder från picknicken sedan...väntar på Helena..

Jätte god dricka!!!!! Finns att köpa på expresso house b.la.
Enligt Susanna så kostar den 80 kr på pavven(ungdomsgård i djursholm)

picknick med helena!

Jag ska på Picknick med Helena!!!!!! Det ska bli jätte kul, jag ser verkligen fram emot det....det finns inget bättre än att umgås med sin bästa kompis....eller hur???

Vi ska ha jätte roligt. hon kommer kl.13.00 och då ska vi ned till torget och handla allt vi behöver.
Sedan ska vi cykla till någon äng och sätta oss o mysa i solskenet.

Ska ha roligt hela dagen lång med Helena!


DREAMBOARDS

Nu har jag varit och tränat på friskis och svettis, det var min favoirt tränare Gunnar!!!
Sedan så åt jag middag med pappa,mamma och pappas arbetskamrat.
Nu ska jag och mamma kolla på rocknrolla och mysa.
Idag har jag haft depp humör....det har nog att göra med vädret.
Det kändes som jag inte hade något att göra, vilket jag hade för det var tusen saker jag var tvungen att göra men inte orkade...jag var väldigt seg, såg på tv till kl.14.00 sedan åt jag lunch och städa min garderob och tittade lite mer på tv.
Jag var riktigt deppig men sedan gick jag och tränade och nu är jag glad igen, och vädret är bättre....konstigt sammanträffande.

Imorgon ska jag träffa Vendela kl.10.30 nere på Djursholmstorg för vi ska till stan och shoppa!!!!
Vi ska b.la. till NK och till Panduro för att köpa saker till min och hennes dreamboard.(Har bestämt att vi ska göra varsna dreamboards när vi är på landet.) Jag och Vendela ska åka till mitt landställe på lördag! LÄNGTAR JÄTTE MYCKET!!!!
Vi ska ha sååå kuuulll!!!!!!!!

Hursomhaver så ska vi strosa runt på stan och luncha vid NK, jätte mysigt.
Därför kommer jag inte att hinna upptadera på morgonen men jag återkommer på eftermiddagen.

Ha en fortsatt trevlig kväll!!!

Här är några jätte fina dreamboards för att ni ska få insperation!
 








Juicy Couture!

Ett av mina favorit märken är Juicy Couture!!! De har så anorlunda saker med detaljer som inga nadra märken har.
Visst det är ganska dyrt men man får något som ingen annan butik har!
Här är några saker från Jucy
I LOVE IT!!


VILL HA!!!

Snacka om detaljer....

Snart är det dags för sommarrean!!!

I can´t wait....när som helst börjar sommarrean. Den har redan smygstartat men jag kan knappt vänta tills den verkligen kommer igång.
Det finns inget skönare än att gå till en affär och se massvis av röda skyltar där det står: REA. Det roliga med rean är att man alltid....eller nästan alltid hittar ett guldkorn längst under alla kläder som ligger i en hög bredvid en skylt där det står: 50%
Man känner sig så bra när man har köpt något på rea för då har man inte gjort av med lika mycket pengar som om man skulle gå dit 2 månader innan, då det inte var någon rea.

I år ska jag satsa på en skinn jacka och träningsbyxor som jag fortfarande inte har köpt.

Jag ska inte köpa så mycket i år därför jag tycker det är onödigt eftersom jag har så mycket kläder redan nu att jag måste rensa min garderob....det säger en del.
Men jag ahr ju redan köpt sommarens solglasögon, chinos och bikini...vad mer kan man begära till sommaren???

DON´T MISS THE SALE!

40% på Tommy Hilfiger!

Alla som är medlem i Sofis modeklubb (sofis mode) får 40% på allt i tommy hilfiger butiken i stan!!!
Bli medlem! Man får massa bra erbjudnaden som man helt enkelt inte kan säga nej till.
Rean är till och med den 18 juni så ni har tid på er. OBS ni måste visa sms:et för att få rabatt.
Tror jag ska gå dit när jag har vägarna förbi (vet att jag aldrig kommer att få det så jag tänker åka en omväg när jag är i stan bara för att se vad som finns i rean.) Är man shopping galen så är man....

Dagens sysslor

Idag ahr jag inte planerat så mycket saker jag ska göra...

städa hela min garderob(om jag hinner så ska jag städa tv rummet)
Träna friskis och svettis (om jag hinner)
Vattna
Läsa shopaholic i New York
Titta på rocknrolla
Kanske fixa min ipod (om jag hinner)

Igår var det en seg dag.

Det var jätte fult väder igår och jag var väldigt seg. Jag vaknade kl. 10.00 och satt och gjorde ingenting...läste en shopaholics bekännelser till kl 13.00.
Då kom jag på att jag var tvungen at tgöra något så jag kollade på tv...hahahha. Det var men in trees.
när klockan var 14.00 så började jag och mamma städa mitt rum...ge bort de saker jag inte ville ha och ha kvar saker jag ville ha kvar. (Vi ska nog ge bort till röda korset eller så)
Detta höll vi på med till kl.18.00 då jag gick och tränade friskis och svettis (ett nytt pass med en ny tränare som hette louise....som jag och passet var dansinspererat men det var jätte roligt.!!!)
Kom hem kl.19.00 och då hade jag och mamma hyrt film, revolutionary road och rocknrolla.
Jag och pappa gick ned och hämtade sushi.MUMS...det är en av mina favorit rätter.

Jag beställde det gamla vanliga, en 12 bitar men istället för omelett tog jag en extra avokado.

Efter middag dushade jag och sedan kollade vi på revolutionary road som var helt okej...den var lite seg men Leonardo Dicaprio gjorde en bra skådespelarinsats!!

Sedan lsäte jag ut shopaholics bekännelser som var jätte bra och nu har jag börjat med tvåan: en shopaholic i new york.

sushi med muso soppa.


God frukost!

Nu sitter jag och myser i min juicy dräkt ochkollar på datorn och äter frukost.

Jag vill tipsa om en god och nyttig frukost som håller dig mätt länge.
Mammas kompis Carina introducerade havregrynsgröt till mig för kanske....4 veckor sedan och sedan dess så äter jag det varje morgon.

Havregrynsgröt:
1 dl fiber havregryn
2 dl vatten

Blanda ingredienserna och lägg dem i micron UTAN LOCK!!!! i 2 minuter.
Riv ett äpple och lägg sedan på det på gröten med lite linfrön och mjölk.
Nu har du fått en god och nyttig frukost som jag äter varje dag.

Jag kommer ihåg första gången jag skulle göra gröt. Min kompis åt det och då ville jag såklart testa....men jag satte på locket i micron.
Helt plötsligt hör jag ett PANG! Jag springer till micron och ser att hela glasrutan är igenmurad av gröt.
Jag öppnar den och får se att hela micron...och då menar jag HELA micron var full av gröt.
Så jag fick stå där och tvätta rent hela micron och så kom jag försent till skolan....med hungrig mage.

Lär er av mina misstag när det gäller gröt.

Nu ska jag äta min gröt.
ADIOS AMIGOS


Vendela säger att det är gott med banan i också men det har jag aldrig testat. ska testa det imorgon.

Desperate Housewives!!

PÅ tisdag är det säsongsavslutning på Desperate Housewives:(:(

Det är dubbelavsnitt!
Det betyder att det börjar kl.21.00 och slutar 23.00

DON´T MISS IT!!!

Gabrielle och Carlos går på en släktträff och blir då ombedda att ta hand om en släkting. Tom får en strålande idé men det tycker inte Lynette. Orson hotar Bree med utpressning. Susan accepterar det hon tror är en vänlig gest från Daves sida, men som visar sig vara något mycket värre...
(kanal5/desperatehousewives)

Vem bär det bäst??

Vem tycker du bär det bäst av dessa kändisar???






Stan med mamma hela dagen

Har just ätit en god middag med mamma och pappa. Vi åt sjötunga och svensk färsk potatis...MUMS
Efterrätt fick vi svenska jordgubbar och hallon med äkta vaniljglass.

Idag har jag varit med mamma inne i stan på NK och HM från 12.30 till 18.30.

Jag köpte två par solglasögon, ett par jätte snygga chinos med hög midja, en bikini, pennor till min dreamboard, ett midje skärp och strumpor. Vi lade undan två par armband till min konfirmation, ett golddigger och ett dolce and gabbana som är jätte fint!!!!! Men då sa pappa att jag kunde få dem av honom för att jag hade fått så bra betyg....hur snällt är inte det???? GULLI PAPPSEN

vi åt på NK. Jag åt en lax och spenat paj med sallad och mamma åt NK:s goda vaniljbullar.

Nu ska jag, mamma och pappa kolla på film som heter tvivel.

adios så länge

Sienna gör reklam för Boss

Sienna Miller ska göra reklam för Boss nya parfym-BOSS orange.

Det är en blandning av sött äpple, kryddig kanel, apelsinblomma, fyllig vanilj och sandelträ.

Hon säger att detn luktar underbar och är beroende framkallande.

Sienna Miller gör reklam för Hugo Boss nya doft Boss Orange.

När vi ändå är på detta spår så akn jag passa på och visa när jag träffade Sienna Miller i Italien förra, eller förrförra sommaren.

Här är jag och Sienna!!
Hon var väldigt trevlig och personlig.
Jag och min storebror satt och åt lunch på vårat hotell. bredvid mig satt en söt, ung tjej som satt och läste en bok. Jag tyckte jag kände igen henne men jag visste inte var jag hade sett henne. Jag fick syn på en tatuering hon hade på axeln med tre stjärnor...då kom jag på det!!!!! Det var ju Sienna Miller. Jag sade det till Rickard men ahn trodde mig inte så vi gick in på datorn och kollade, jag hade rätt, det var hon. Jag berättade det för mamma som blev helt galen...vilket hon alltid blir när hon ser kändisar.
Hon ville att jag skulle vara med på bild med henne men jag vägrade för jag tyckte det var olämpligt när hon satt och åt lunch med sin mamma att några turister skulle komma fram och fråga om man fick ta en bild med henne. Jag hoppade i poolen och gömde mig tillsammans med Rickard.
Det blev tyst...plötsligt hörde jag mamma ropa på mig. Jag gick upp och såg att hon satt bredvid Sienna och pratade. Mamma sa att vi skulle ta ett foto med henne. Jag gjorde det så jag satte mig bredvid henne och mamma fotade. Sienna började prata med mig en stund. Hon var en väldigt trevlig tjej som var väldigt jordnära och down to earth.

Samma kväll så åt vi på samma restaurang som hon. Sienna kom fram och hälsade på mig och min familj, vi pratade en stund.
Idag så är jag väldigt glad att mamma insisterade att ta bild med henne för nu har jag den bilden uppförstorad på mitt rum- bredvid min säng.
Tänk om jag inte hade gjort det...då skulle jag aldrig få reda på hur snäll hon var.

Perfekta fredags godiset.


Jätte god choklad som är både nyttigt och smakrik.


Mina favorit nötter som jag äter varje gång det är filmdags.


Grönan igår

Hann tyvärr inte blogga igår beroende på att jag var på grönan. Jag, Vendela, Sara och Helena åkte kl. 11.00 till grönan.
Vi var där till ca 19.00 men Sara  var tvungen att gå tidigare för hon fick reda på att hon skulle till sitt konfa läger redan imorgon och inte i övermorgon som det var planerat.
Det var jätte roligt!! Jag åkte dock inte insane, vilket jag ångrar lite nu. Jag åkte allt annat. Jag till coh med gick spökhuset som var ett av de läskigaste saker jag har gjort i  mitt liv!!! Vi träffade några andra tjejer som vi lärde känna under tiden vi sprang runt där inne. Det var fullt med läskiga människor som sprang runt och jagade oss...en av dem tog till och med upp Helenas sko som hon tappade när vi sprang!! Jag bara sprang, skrikandes genom hela huset.
Men jag ångrar det verkligen inte att jag gick, ni som ska till grönan MÅSTE gå spökhuset. Det var jätte roligt.

Det var första gången jag åkte kvasten också. Den var ganska kort men rolig. En dålig nyhet är att de har tagit bort vikingaskeppet som var en av mina favoriter på gröna lund bara för att få plats med insane...

Allt var roligt och vi åt en jätte god lunch på ett ställe som hette tyrol. Jag åt en god pastasallad med solros skott, ruccola sallad, bönor, kyckling med pesto och små party tomater....MUMS.

När jag kom hem så åt jag middag, mamma hade hyrt film och jag och pappa gick ned och köpte godis. vi kollade på changeling och sedan så gick jag och lade mig vid ca 24.00

JÄTTE LÄSKIGT.


Changeling

Igår såg jag en jätte bra film som heter Changeling där huvudrollen är Angelina Jolie.

Sedan den omskakande verklighetsbaserade historien om hårt arbetande ensamstående mamman Christine Collins (Jolie), vars son en dag är som uppslukad av denna jord. Ett långt och fruktlöst sökande tar sin början till dess att polisen meddelar att nioåringen hittats.
Det visar sig dock vara en helt annan grabb. Men en korrupt poliskår behöver all PR den kan få och hävdar att Christine har fel och är psykiskt otillräcklig. Det blir en utdragen kamp som nästan gör att den stackars kvinnan verkligen förlorar förståndet. (expressen)

Det är en sann historia som är väldigt gripande. Den var spännande och sorlig från början till slut.
Denna film får 4/5. Den skulle ha fått 5/5 om det inte vore för Jolies dåliga insats. Jag tycker nämligen att hon inte spelade så bra och det är därför jag drar ned betyget.

Jag rekommenderar denna film starkt till alla. Den är en av de bättre filmer jag har sett. Hyr den eller köp den!!!

Här är det när hennes son som kommer hem....men när hon får syn på honom så inser hon att det inte är han...

Världens bästa tvål!!!

Jag har en stark rekommendation till alla ni som vill ha den perfekta tvålen.
Bath and bodyworks som finns i usa och på nätet säljer allt som behövs till kroppen. Jag, personligen älskar den butiken och jag försöker besöka den alltid när jag är i USA. Min absoluta favorit är deras anti bacterial tvål som min faster introducerade för mig för ett år sedan. Det är den bästa tvålen jag någonsin har testat. Varje gån jag är i USA så köper jag hem flera stycken...de brukar ha extra pris- tag 3 st för 15 dollar eller något.
Den dödar bakterier, luktar hur gott som helst och så återfuktar den huden istället för att torka ut huden som deflesta tvålar gör.


den längst till vänster är en annan jätte bra tvål som också är antibaktriel men den är skum istället, minst lika bra som de andra!!!

STARK REKOMMENDATION

Kommit hem från studenten

Har kommit hem från studenten...det var jätte trevligt och god mat. Var där till kl. 22.30!!!!

När jag kom hem så hjälpte jag min bror med en sak.....nu ska jag göra mig iordning för att sova...det blir en lång dag imorgon...ops måste sms:a kompisarna så att de vet när vi ska träffas imorgon inför grönan!!! Kan knappt vänta.
Ska upp kl. 8.40 för att göra mig iordning....på min första lediga skoldag!!!

Betygen har kommit och jag är väldigt nöjd med dem kan jag säga..........

Natti natti så hörs vi imorgon....om jag hinner.


Jag och lisa på rickards (min storebrors) student. Lisa tog studenten idag!!!!

Grattis gumman<3<3

Studentmottagning nästa!

NU ÄR DET SOMMARLOV OCH JAG SKA PÅ EN KOMPIS STUDENT. UPPDATERAR SENARE.

XOXOXO

Grönan imorgon

Imorgon så ska jag, Sara, Vendela och Helena åka till grönan. det ska bli jätte kul och jag ska åka insaine....om jag vågar.

Gamla bilder från sommaren 2007

Här är några bilder från sommaren 2007 när jag, Helena och hennes systrar+kompis var på ridläger...




Jag och älskade hästen Assa


Skolavslutning!!!

Idag är det äntligen skolavslutning. det är ganska sorligt eftersom jag inte kommer att träffa några av kompisarna på 10 veckor!!!! Jag får hålla kontakten på annat sätt.

Vi började kl. 9.00 då vi städade. sedan hade vi lunch. Ett till städpass och till sist gick vi ned till ip för att kolla på fotbollsmatch- lärarna mot eleverna...där eleverna vann såklart.

Alex slog följe en bit hem till mig och nu är jag hemma.

ska göra mig iordning för kl 15.00 så är det avslutning. Kl. 14.30 så ska jag, Vendela och Helena överraska Gabbi och komma hem till henne....hehehehehhe

Vi får våra betyg kl. 16.00!!!!!!! Kan knappt vänta men jag vet ungefär vad jag kommer att få men det är roligt i alla fall...jag är lite spänd....men det är ju bara 8:ans betyg och inte slutbetygen i nian.

Kvällens planer är att jag ska på student hos en kompis och sedan ska jag ta det lugnt.

Jag längtar till sommarlovet för då kan man bara ta det lugnt och sola....jag kommer ju inte ha kontakt med alla kompisar och det ser jag inte fram emot.....Men vi träffas ju om 10 veckor igen. (Frösöker tänka positivt)

Velar lite på vad jag ska ha på mig men jag kommer väl på något.





Ska frossa i mig jordgubbar hela lovet!!! MUMS!

Måste köpa

Jag har massa saker jag måste köpa...men det blir aldrig av. Jag tänker alltid: jag kan köpa det nästa gång jag handlar istället. så nu står jag här- tomhänt utan allt som jag behöver.... Men det ska bli ändring. Jag ska försöka köpa det denna vecka.

Träningsbyxor som är tajta till friskis och svettis


Fina solglasögon till sommaren.


Finns mycket mera som jag måste köpa men hinner inte lägga upp dem nu.

Adios

Friskis och svettis med Vendela ikväll!


Bilder från grillningen

Här kommer två bilder från grillningen. Helena tog smygbilder under kvällens lopp. Hoppas inte Helena blir arg över att jag tog två av hennes bilder från hennes blogg men eftersom hon har lösenord på sin blogg så får ju ingen se bilderna (förutom jag) så därför så tycker jag det är värt att visa dem.
Mästerfotograf: Helena
Enjoy!

Sara och Vendela


Jag, Rebecca och Sara (Rebeccas moppe)


Hanna som står och fryser!

Riktiga förebilder

Jag räknar inte Paris Hilton eller Pamela Anderson som förebilder. Vad har de gjort som är så fantastiskt?
En förebild ska vara en person som har gjort något som man kan säga: jag vill kunna göra samma sak som hon. Eller: den där killen har lyckats!
Därför ska jag ta upp några kända förebilder som verkligen har gjort något. (OBS pappa är inte känd men jag räknar in honom i detta)
Detta är bara några av de kända förebilder, det finns flera miljoner till.

Grundaren av det stora företaget microsoft.


En av mina stora förebilder!! Allt började när jag läste Screw it lets do it!! Det är en av de bästa böcker jag har läst. Man blir jätte motiverad och imponerad. Hela hans livshistoria är fantastisk. Han har varit med om det mesta såsom flygcrasher, ballongcrasher och mött döden vid andra tillfällen. En riktig kämpe med andra ord. Han har bildat virgin flygplan, virgin records. han började redan som liten med att ge ut en skoltidning som blev känd. Han jobbad på.


skaparen av IKEA. Mångmiljardär!


I början tyckte jag Blondinbella var överskattad. Men sedan så började jag läsa lite då och då. Innan jag visste ordet av så var jag fast!!!! Jag läser dagligen på hennes blogg. Hon är så ung och ändå har bildat flera företag, och påverkar politiskt. Hon har vänt märket att blondiner är dumma till att de är smarta! I like it!!!
Hon är väldigt målmedveten.

The hills

Har kollat på gamla avsnitt av The hills! Det är jätte spännande. Heidi och Spencer har just börjat dejta och han har redan varit otrogen!!! Min personliga favorit i The hills är Lauren därför hon verkar så snäll t.ex. när hon köpte blommor till Withney när hon hade dragit ut en tand. Eller att hon alltid ställer upp för sina vänner. Hon klär sig snygt och har en egen stil, om man kollar på henne för 4 år sedan och idag så har hon nästan inte ändrat sin stil- hon håller fast vid sin egen utan att bli influerad av modet.

Jag gillar minst Heidi för att hon verkar vara så dum att hon tar tillbaka Spencer oberoende vad han gör. Jag menar visst kan man ge en kille en andra chans. Men ska man verkligen ge en kille en hundrande chans, även fast han har varit otrogen flera gånger? Det tycker inte jag!



Den bästa i The hills
modeikonen Lauren

MIN ÄLSKADE GUDMOR

Min ÄLSKADE GUDMOR HAR KÖPT EN JÄTTE FIN KJOL TILL MIG!!! är hon inte en ängel?
Den är jätte fin och jag har bestämt att jag ska ha på mig den på skolavslutningen.

Slumdog millionaire

Har sett slumdog millionaire med helena hemma hos henne i helgen.

Den var jätte bra!!!!! Rekommenderar dentill alla.

Slumdog Millionaire berättar om en ung muslimsk man (Jamal Malik) från slummen i Bombay som ställer upp i den indiska versionen av frågetävlingen Vem vill bli miljonär? och som överträffar människornas förväntningar, vilket väcker misstankar hos programvärden och hos de brottsbekämpande myndigheterna om fusk. Jamals liv berättas i omväxlande flashbacks allteftersom han försöker förklara hur karma ledde honom till att vinna tävlingen.

Av mig får den 4/5 därför att den var jätte bra och sorgsen men den är inte den bästa filmen jag har sätt, men nära intill. Därför får den inte 5/5


The sims 3

The sims 3 har kommit ut! Jag är inte ett så stort fan men jag medger att jag spelar det. Jag har inga extra spel utan bara the sims 2 men Vendela har nattliv som jag äger på!

Jag vet inte om jag ska köpa det eller inte.

Vissa galna fans, jag nämner inga namn (Hanna) har förhandsbokat det och spelar som en galning hemma, men det skulle jag också göra....i början.

Får pressa ut henne om mer info om det nya spelet så komme rjag med fakta sedan.


Skolavslutning imorgon!!!

Imorgon är det skolavslutning!!!!!! Idag så fick vi redca på vad vi fick för betyg i hemkunskapen (slutbetyg) och kemin!!!!
Jag fick MVG. Jag är jätte glad för jag satsade verkligen på kemin.
Undrar vad jag kommer få för slutbetyg i 8:an???? Jag är ganska nervös, tänk om jag inte håller det i nian sedan!!!!! Men det ska jag!

Jag har äntligen bestämt mig för att inte klä upp mig på skolavslutningen, det känns så meningslöst- en timme så är man finklädd sedan är det slut....

Idag ska jag träna med Vendela friskis och svettis för vi gjorde inte det igår, sedan ska jag försöka ha mitt efterlägntande hemma spa som jag aldrig hinner med.

Just nu är jag med Helena hemma hos mig, jag bloggar och hon läser Frida, såklart.


Helena som är djupt fokuserad och läser skvallertidning.

Malaga bilder

Äntligen så har jag laddat över Malaga bilderna...bättre sent än aldrig. Jag låter bilderna förklara sig själva.....










Hahhahaa äntligen fick jag en liten hämnd på alex....kanske kommer det en till...mohahaha
Här studerade vi varje dag.








Detta är bara några av de härliga bilderna från paradiset. Hoppas ni åtminstone har fått en liten syn på hur vi hade det där. Orkade inte lägga upp alla bilder för det är sjukt många.

ACO

Vill bara tipsa om en jätte bra kräm som jag använder till händerna varje kväll.

Den finns att köpa på apoteket. Om jag inte minns helt fel så är den inte så himla dyr,
Det som rä bra med den är att det torkar in jätte snabbt så man slipper vara kladdig om händerna, det torkar på några sekunder. Den håller jätte långe också vilket är bonus.


Skolavslutning och student

Ska på student hos en kompis inne i stan på Torsdag och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig!!!!!!
Det är ju bara några dagar kvar!

Apropå ingenting så är det bara 2 dagar kvar till skolavslutningen!!!!!

Jag ska på konfirmation till Åre med helena den första juli till den 19!!!! Jag längtar jätte mycket.

Håltimme med tjejerna!

Har en jäte lång håltimme! Vad är inte bättre än att passa på att blogga!!!!

Sitter här med Karro, Vendela och Jessi. Jag bloggar och de läser frida tidningar.

Har mycket att göra idag!!


Dagens sysslor:

Träna friskis och svettis med vendela
Se bröllopsduellen med mamma
Se desperate Housewives- missa inte!!!! Kl 21.00 kanal 5
Baka till hemkunskapen
Planera kläder till skolavslutningen
Ladda upp Malaga bilderna (det blir aldrig av!!!!)


Grillkväll med tjejerna!

Hej!!! Har just kommit hem från skolan!!! Har haft debatt och engelska talkshow....det gick ganska bra med båda tycker jag.
Nu ska jag äta svenska jordgubbar...mmummss

Sedan ska jag grilla med tjejerna kl 19.00. Det ska bli jätte roligt. mamma ska ned och handla allt som behövs...den ängeln.

Har lovat mamma att kolla på Bröllopsduellen med henne på onsdag...vilket jag ser fram emot.

Försöker övertala mamma att låta mig att träna idag....hon tycker jag tränar för ofta, vilket är tvärt emot det jag gör. jag tränar ca 2 ggr i veckan!!!! Det tycker hon är för ofta...hon borde ju uppmuntra mig att träna men så har det alltid varit och det kommer alltid vara: Mamma förbjuder mig att träna och tigger Rickard att träna(han tränar aldrig...och då menar jag ALDRIG!)

Har ganska mycket att göra innan skolavslutningen!!! Har fortfarande inte valt klänning och har fortfarande inte haft hemma spa, eller lagt ut malaga bilderna!!!! Ibland tänker jag: Vad gör jag igentligen på dagarna??? Ändå så känns det att jag gör ganska mycket... men så är det i livet, det finns inte tillräckligt med tid.

Aja nu ska jag gå och äta min efterlägntande jordgubbar.

Adios amigos!


Folkpartiet

Jag är folkpartiet i debatten. Vi ska debattera om EU, EMU, friskolor och betyg!!!

Ska göra mig iordning ikväll för debatten. Jag är jätte nervös.....
Jag måste ju veta vad folkpartiet anser så att jag inte säger mina personliga tankar.


Har fått en ny mobil

Idag har jag fixat med min n
ya mobil som jag fick i förra veckan!!! den är jätte fin, den ändrar bakrundsbild hela tiden och den har en 8.1 megapixlar kamera!!!! I love it!
Det är en cyber shot c905 sony ericsson. Problemet är att alla mina kontakter som jag hade är borta!!!!! Jag är tvungen att börja om igen och fråga alla om allas nummer :( Det är ju ett heltidsjobb och få reda på alla nummer.....som om jag inte har tillräckligt med saker att göra....sånt är livet ibland..


Promenad i solskenet!

Har just varit och promenerat med mina kusiner (Gabriella, Paolo, Eric) och med min farbrors fru....vad det nu blir?:S
Det var jätte skönt och vi hade picknick i det fina sommar vädret. I slutet så blåste det lite dock. När jag kom hem så fick jag shiatsu massage av Lorenza....det var jätte skönt!!!!! Hon kommer öppna en sak på djursholms tennishall efter sommaren, så gå dit!!! Hon har även på sturebadet.....
Nu ska jag plugga engelska (talkshow) och SO (vi har politisk debatt) Jag ska representera folkpartiet.
Sedan ska jag duscha. Hade tänkt träna men jag hinner ej....jag gör det imorgon istället.

Igår så var det jätte roligt!!!!! Filmen var jätte bra, den var lite anorlunda även fast det alltid är samma slut på alla kärleksfilmer.... men jag rekommenderar Flickvänner från förr.
Det är svårt att missa snygga Mathew. Nästan alla tjejer satt och dreglade....men jag säger inte emot, han är snygg!

Det är bara 4 dagar kvar till skolavslutningen!!!!!!!!

Ska snart bestämma mig för vilken klänning jag ska ha (har två alternativ)


Glöm ej att rösta!!!

Idag är det val för eu!!!!
Glöm inte att rösta!

Kvällens outfit!

Nu ska vi snart åka till stan, jag och Helena.

Detta ska jag ha på mig:
BEBE linne
Kofta Forever21
Jeans Gul och blå
Skor Fred perry


Bio ikväll med tjejerna!!

Ikväll ska vi åka och se på bio och äta en trevlig middag i stan med tjejkompisarna. Det ska bli jätte roligt för det var ett tag sedan! Bättre sent än aldrig. Alla kunde dock inte följa med :(
Vi ska se flickvänner från förr med Mathew McConaughey... den har fått dålig kritik av svt (en etta) men de brukar ge dåliga betyg till kärleksfilmer som man redan vet slutet på innan man ens har börjat kolla...men det kan vara roligt ibland att se sådana filmer.
Återkommer sedan om hur den var.
Sålänge får ni en bild från filmen


Spa tips!

Ska ha hemma spa idag!!! Det ska bli jätte skönt, jag förtjänar det verkligen.
Fixa mina fötter innan de slits av sanden i sommar. Tänk att fötterna måste bära hela vår kropp dag ut och dag in!!!!
Det är jätte bra att ha hemmaspa då och då så att man blir extra fin, kroppen slit mer än vad man tror och då gäller det att återfukta och behandla den.




Alla vet ju att det är finnanskris och då gäller det att spara pengar...även fast spa saker inte kostar så mycket så gäller det ändå att spara. Det är dessa småsaker man köper som gör skillnad. Man tänker bara, aja men 30 kr det är ingen big deal. Men om man tänker så varje dag så får man jätte mycket utgifter. sedan kanske man tänker aja men en tidning för 25 kr gör inget,men det gör det!!!!! Slutsats: Spara pengarna och var rädd om dem. köp inte onödiga saker när du lika väl kan göra det hemma.
Så nu ska du få tips på hur man gör spa saker hemma för nästan inga pengar alls.

Torr hy:
Banan
Honung
havregryn

1. Mosa bananen
2.mixa bananen med 1-2 tsk honung
3. blanda ca 3 tsk havregryn i det hela
4. lägg på ett rent ansikte och låt det verka i ca 6 minuter.


Fet hy:
Ananas
(eventuellt lite olivolja men det är ej nödvändigt)

mosa ananasen och lägg på rent ansikte. Den gör peeling och renar pormasker och smuts.

Ansiktsvatten
Mosa gurka så att du får ut gurksaft. lägg det i en behållare och lägg i rosenblad. lät den stå ett ag och använd den sedan. Rosbladen ger en frisk lukt och gurkan återfuktar ansiktet.

fotpeeling:
blanda vanlig vaniljyoghurt med socker så att det blir en bra konsistens. Tänk på att det ska vara ganska mycket socker
 eftersom det är det som peelar foten.



Lycka till med ert spa!!!!!


Dagens sysslor

Är stressad! Har en del saker jag måste göra denna helg som jag kanske inte hinner!!! Har tusen saker att göra men det är det som gör mig motiverad och tycker saker är roligt. Tänk om man inte gjorde någonting eller hade ingenting att göra på dagarna. Tänk vad livet skulle vara tråkigt. Det är när man har mycket att göra, då man håller sig sysselsatt som är den roliga tiden.

Dagens sysslor:

springa (om jag hinner)
hemma spa
Tjejkväll med kompisarna kl 18.00 börjar det!!!!
Städa
Ladda upp bilder från Malaga
Fylla i schoolsoft
Skicka bild till konfirmationen (redan sen med det!!)


Vitamin drink!!!

Jag har blivit besatt av vitamin drink speciellt vitamin care som är smak av fläder.
Jag läste att man kunde vinna ett helt kylskåp fullt med dessa drycker på Blondinbellas blogg!!!!!! HEAVEN OR WHAT???
Rekommenderar dessa drycker!!! Det är nyttigt och gott, vad mer kan man begära???

Mmmmmm smaskens

Går att köpa på Gateau för 30 kr, på pavven i Djursholm för 25 kr och på pressbyrån för 20 kr!!!!!


Bruce Springsteen konsert!

Har inte bloggat på ett tag för har gjort lite annat.
Hur som haver så är jag tillbaka!!!!!!  Jag kommer upptadera extra mycket för förlorad tid. I sommar ska jag på konfa så då så kan jag kanske inte blogga men jag kommer sedan.
Det har hänt väldigt mycket denna tid jag inte har bloggat.
Jag har varit i Malaga, Rickard har tagit studenten (jag fick åka flak!!), jag har varit på Beyonce konsert i globen!! och så har jag varit på Bruce Springsteen konsert som var helt underbar!! den får 5/5 trots det dåliga vädret. Det var så roligt att se alla hans galna fans. Helt sjukt mycket folk (gissar på 40 000 på stadion) Det var jättekul i början för då kom en av gitarristerna in och spleade idas sommarvisa på dragspel!!! en anna gång lyfte Bruce upp en 6 årig flicka som fick sjunga på scen.....allt var fantastiskt.


Sjunger i det regninga vädret


Beyonces konsert som jag blev lite besviken över...hade höga förväntningar :(

Just nu är jag hos Helena (har sovit över)
Nu ska vi gå ned och äta frukost
Adios!

RSS 2.0