Min födelsedag!!

Idag fyller jag 16!!!! Sweet sixteen!!! WOHOOOOO får övningsköra!

Är taggad till på fredag, men vet inte vad jag ska ha på mig?

Idag ska jag se på hamlet med klassen och så ska jag äta inne i stan med mina kompisar!

SNYGG SKO....

Synd bara att jag inte kan ha högklackat eftersom jag blir sååååå himla lång. Jag är 1,795 m vilket är väldigt mycket för att vara en i min ålder. Jag kan tyvärr inte ha högklackat för då blir jag typ 2 m!!!1 Synd.

överraskning....

Jag o sara gjorde en överraskningssuprise till söta Rebbi!
Det blev väldigt lyckat.

Rebbi och jag i stan.


Svar på frågor!

Roligt med frågor från er och kritik! Fortsätt gärna att kritisera!

Här är svar på era frågor.
Vilket gymnasium vill du gå på om du fick välja helt fritt?

Det är en väldigt bra fråga som jag inte vet själv! Jag ska på öppet hus på Östra Real tisdag den 19. Men jag kommer välja mellan VRG djursholm och Östra Real MEN jag kommer också KANSKE ha Danderyds gymnasium. Vi får nog se. Jag får uttala mig mera efter att jag har varit på öppet hus på Östra real.

Kort sagt så står det mellan VRG djursholm, Östra Real och Danderyds Gymnasium. Men jag är säker på att jag vill gå på sam ekonomi inriktning.
Om du inte vet var du ska gå så rekommenderar jag att du går på öppet hus. Då ser man mycket om hur skolan är, hur miljön är och hur eleverna och lärarna är. Du kan också gå in på WWW. gymnasikvalitet.se där du kan
jämföra kvaliteten mellan olika skolor.

Vilken är din favoritfärg?

Jag har flera favoritfärger. Hmmm.... jag gillar ljusa färger. Det står mellan rosa, gult och ljusblått. Om jag är tvungen att välja så skulle det nog vara ljusblått just nu men det ändras lite då och då.

Om du endaat fick ha på dig ett märke resten av livet vad skulle det vara då?

Detta var en riktigt bra fråga! Jag skulle nog välja ett märke som är tidslöst och som alla åldrar kan ha även när jag blir gammal. Jag skulle nog välja Odd Molly därför det är ett märke som har fina kläder som passar alla. I love Odd Molly för de har alltid massa fina detaljer.

Vad ska din hund heta?

vi har inte fått någon än.... men vi vill ha en hane och vi har några namn att välja mellan. Det vi gillar mest är Leo. Annars har vi Isak. Men jag tror det blir Leo. Men jag antar att man vet namnet när man ser hunden för första gången.

Vad är vårens mode och vad ska du sikta på?

Jag ska sikta på mina ljusa färger och svarta kavajer. Jag ska även satsa på färgen rött som jag vanligtvis inte brukar använda.  Som jag sa i tidigare inlägg så ska jag satsa på kläder med STORA detaljer, ju mer desto bättre.
Vårens mode blir troligtvis mörka färger och stora koftor. Men jag tror även att det kommer bli lite rock inspirerat som vi såg i slutet av förra säsongen. Axelvaddar och anorlunda detaljer. Mc jackor osv. Men till sommaren kommer det nog vara som det är alltid, blommiga tubklänningar med en snygg men enkel kofta till, det funkar alltid. Nu kommer vi dock köra på det mörka fram tills att solen och våren kommer.


Hoppas att jag har svarat på era frågor bra!


Min storebror.....

Jag hade inget att göra så jag hittade en bok som min storebror hade gjort i sexan. Jag läste den och det var det roligaste jag har läst på länge. Sitter fortfarande och skrattar!!
Detta är förklaringen om mig:
louise är min lilla syster. hon går i ettan på vasa (en bild på mig)
hon är jätte jobbig ibland och snäll ibland, oftast dum. Hon var snällare när hon var mindre och då hade hon ett sprucket blodkärl på kinden.
Louise bästa kompisar heter Helena, Vendela och Berit eller vem det nu är! Vem beror på hennes humör?

Sedan bläddrar jag vidare och skrattar emellan åt. sedan på sista sidan så slår jag upp en bild på min, Berit och Karolina med knallröda ögon och rubriken är: Akta det är aliens! under står det Louise och såkallade kompisar...eller vad de nu är.

Låter as tråkigt men om ni skulle se bilden skulle ni skratta lika mycket som jag...hahahahahahahhahaha


Känner mig generös....

Så idag har ni en chans att fråga mig vad ni vill! FRÅGESTUND som de andra bloggarna kallar det. Jag kommer försöka svara på era frågor så bra jag kan!

Nu har ni chansen att fråga mig det som ni alltid har undrat över...
Nu är det min tur att höra era synpunkter och frågor!

lÄMNA ÄVEN KRITIK OM VAD JAG KAN FÖRBÄTTRA ELLER LÄGGA TILL!
Blir tacksam för svar!!!

Skolan har börjat!

Dålig upptadering, jag vet!

Nu har skolan äntligen börjat. Det är kul att träffa alla kompisar igen, har saknat dem!

Har kommit hem från skolan, Har ätit min dagliga dos av vaniljglass med sirap, börjar tröttna på det, måste hitta en ny. En milkshake slank ned, två smörgåsar ett äpple...sedan tappade jag räkningen. Det blir ofta så att jag äter när jag inte har något att göra, eller när jag ska göra läxor för att skjuta upp dem...hahaha

Håller på att läsa ekonomi i skolan om skatter! Det är faktiskt jätte kul! Det är helt sjukt hur mycket skatt vi betalar här i Sverige! ska det aldrig ta slut? Om det inte är el skatt så är det olje skatt eller skatt på kläder.

Let´s face it: VI ÄR OCH FÖRBLIR SKATTADE TILL DÖDS!

De rödgröna vill ta tillbaka fastighetsskatten och höja den för de som bor i stora villor, helt sjukt!

Hela detta system är byggt på att straffa de människor som arbetar och som det går bra för och gynna de som väljer att inte arbeta! Jag säger dock inte att jag tycker att folk som inte arbetar är dumma, för vissa har faktiskt sjukliga problem som t.ex. min mamma men jag tycker det är sjukt för det är hur många som helst som utnyttjar systemet! De som arbetar hårt och har högre lön får betala mer i skatt. Till slut kommer ingen vilja anställa folk eftersom det kostar så himla mycket att ha folk anställda!

AHHH jag blir så arg.

 


Vad ska jag förbättra? KRITIK TACK!

Vad saknas eller vad vill ni ha mera av på min blogg. Jag vill ju att läsarna ska vara nöjda med min blogg.
Så vad ska förbättras eller ändras? Kom med egna ideér!

Jag tål kritik!

Skulle vara tacksam för respons eftersom det är det som gör att jag skriver!

Sovit efter en lång dag igår...

Igår gick jag upp 07.00 för att jag o pappi skulle till köpenhamn.
Orkar inte berätta om allt...säger bara att maten och efterrätten var delicious! ahhhh....
Vi shoppade...och jag köpte en mjuk rosa tröja med rosett ifram och ett par miss sixty byxor (som jag inte redan har tillräckligt med byxor x) ) och......dara data ta daaaaaaa: en klänning som jag ska ha på min kusins bröllop, ursnygg!! Den var lila och svart!!! ASS COOLA DETALJER PÅ DEN, LOIVE IT!!!

Aja ska gå

ska ladda inför imorgon då jag och pappi och rickard ska på nk rea!!!! svart kort därför ska vi gå imorgon, annars börjar den vanliga på torsdag och extra tidigt för de som har vitt kort!

Puss och hoppas ni har det bra i det kalla -15 gradiga snölandskapet!


Vad tror du att man ska satsa på år 2010, när det gäller kläder?


Jag tror att det kommer bli mycket safari inspirerat med natur färger såsom moss grön och karamel brun.
Stora beiga och bruna och svarta koftor m.m.

Det är dock inte riktigt min stil så jag kommer att satsa på ljusa färger...som jag alltid gör för det är så jag är som person. Jag kommer defenitivt satsa på små detaljer på kläderna som gör det lite mera femenint t.ex. spets eller broderier.
Jag tror inte att det kommer finnas några gränser när det gäller detaljerna, stora halsband och galna tryck! Ju mer desto bättre. Det har vi redan sett på catwalken för olika märken.

Ska till Köpenhamn imorgon under dagen...

Eftersom det inte blev någon resa till USA :(:(

Men jag ska få handla på Nk rean vad jag vill för 5000 istället :P


RSS 2.0