Snart fest!

igår var jag hos vendela med jessica vi såg på film och hade skoj. idag har jag gjort iordning för min tjejmiddag som börjar om exakt...30 minuter. sedan har jag gjort hemkunskap.
Ville bara säga det för jag måste gå och göra iordning för festen. har hamnat efter i mina planer för det gick helt åt skogen...berättar mer sedan.
puss <3

Friskis och Svettis...

Idag har jag varit på friskis och svettis med hanna, helena och vendela. Det var jätte kul...verkligen. Vi ska gå snart igen. när jag kom hem var jag med helena sedan har jag försökt göra läxor men har inte orkat (förvånar mig ej)
Ska gå och duscha men orkar inte...

Fyller år idag!!

Idag fyller jag år. jaaaa!!!! De flesta har grattat mig i skolan. Folk ha ringt hela dagen och hela min familj har grattat mig of course... Det har varit en toppendag.
I skolan så har det inte hänt så mycket...jag vann mot vendela och Rebecca på tecknet som vanligt och vi åkte skridskor på gympan då jag lärde mig hockeystopp.
Mina födelsedagspresenter:
2 st Juciy dräckter
1 Juicy väska
1 par levis jeans
1 DKNY klänning
något från min brorsa i Paris.
två böcker
Poirot film
Desperate hosuewives box 4
Biljetter till Beyonce (yes)
Biljetter till joe Llabero
Resan till Malagga med skolan
M.m.

Sedan jag kom hem så har jag gjort matteläxa, håller på med spanska och dukat och gjort ordning för festen på Lördag!!!! Btw det blev jätte fint. Kommer bilder sen.
Måste tyvärr gå ner för att frossa i mig tårta.

New moon kommer snart på bio!!!!

Läste att New moon (Twilight fortsättning) kommer på bio den 20/11-2009!!!!!!!!!!!!

Kan knappt vänta. har längtat så sjukt mycket efter nästa film efter att ha sett den första som var underbar.

Har dock ej läst klart boken. Men lär hinna det innan filmen kommer det är ju ändå några månader kvar.

:D


Födelsedag imorgon!!!!

Håller på att göra spanska läxa...
Fyller år imorgon!!!! kan knappt vänta. Farmis är sjuk :(:( Hon som skulle komma imorgon. Hoppas hon kryar på sig stackarn. Sista dagen jag är fjorton!!!! Ett år äldre imorgon. Jes!!!!! Undra vad jag kommer att få.

Bruce Springsteen here I come!!!!!

Jes!Jes!Jes!
Ni kan aldrig tro det men jag har fått biljetter till Bruce Springsteen konserten den 4 juni 2009!!!! Jag bad pappa boka idag innan det var försent. Utsläppet var kl 10.00 idag. Längtar som en galning!!!!!!!
 Hans nya skiva fick 4/5 på Dns recension. Inte illa. Därmed hans 4:e skiva på 4 år...


Det sitter aldrig fel med en semla...eller två.

Väntar på middagen!!! är så himla hungrig har ätit hur mycket som helst sen jag kom hem =) Inte nog med det så har jag ätit två semlor...så gott. MUMS!!! har fixat allt för ikväll och så har jag läst massor av tidningar sedan jag kom hem från skolan...och ätit förstås. Jag har igentligen godisförbud men, men ingen behöver att få veta...dohh. Aja förutom ni då =)
Här kommer en bild som kanske suktar er lite.
MUMS!!!

Veckans outfit!!

Passar på att lägga ut veckans outfit. Lite sent men ändå.
Det är sommar kläder för jag längtar så himla mycket efter att få ta fram sommarkläderna. Men det blir ju aldrig riktigt varmt är i Sverige. Man skulle flytta till västindien eller Australien....ååååå nej nu börjar jag fundera på att fly landet....igen!! Jag måste verkligen börja lära mig att vänja mig vid detta väder. AJA här kommer veckans outfit i alla fall.
Bättre sent än aldrig!
  
Armband             Juicy Couture, USA
Linne                   h&m
halsband             present
kjol                        zara
gladiator skor     Wild diva, USA


Tjejkväll!!!

Idag har jag varit i skolan där jag hade matte, spanska, bild och svenska. Jag hade också sånglektion. Jag ska sjunga med vendela veckan innan lovet v9!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaa!!!!  På lovet ska jag till Italien och åka skidor, det ska bli jätte kul!!!! kan knappt vänta har börjat räkna ned =)=)
Ikväll är det i alla fall tjejkväll hos vendela. Det ska bli jätte kul. Om ni har tur så kommer det kanske bilder...vem vet så håll utkik på bloggen där allt händer- lollocouture.blogg.se!!!!
Härliga vintern då man kan åka skidor!!!!!!


Utvecklingssamtal!!

Idag har jag varit i skolan och sett på Patrioten. Den var jätte bra! Sen gick jag hem och läste nu och städade samt pratade i telefon. Ikväll om 20 minuter ska jag ha utvecklingssamtal!!!!! Pappa är inte ens hemma vet inte vad jag ska göra. Nu måste jag sätta upp mål för nästa termin vilket är väldigt svårt osv. Sen ska jag äta middag och om jag gissar rätt så blir det nog omelett för första gången jaaaaaaa!!!! Sen kl 20.00 är det fotboll.
Rekommenderar filmen!


Igår såg jag We are one galan. De bästa var Obamas tal, Ushers och shakiras framträdande, Beyonce såklart och Jamie Foxx tal. Den var jätte bra!!!!! Det var en halv miljon människor och de bästa skådespelare och musiker i hela världen, alla på en plats. Ni fattar då hur resultatet blev.....
Stevie Wonder och Beyonce
Paret Obama
Bruce Springsteen.


Rebeccas fest!

Igår var jag på Rebeccas fest. Det var jätte jätte roligt. Det slutade ca halv ett så idag är jag ganska seg...Tack så mycket Rebecca för allt!!! Här kommer lite bilder. Jag hade tyvärr ej med mig kamera så dessa bilder är från Vendela (tack)
 Vendela och sara.
 Vendela och Hanna.
 Jessica och jag på en galen promenad
 Vendela och Jessica
 Gruppfoto!

 Det började spåra mot slutet....

 haha

 Jag och Vendela (hemsk bild på mig)

=)=)
 Jag och Helena
 Karro
 Födelsedagsbarnet och Vendela
Jag och Karro. Vinnarna!!!
Helena och Sara

Twilight

Nu är det bara två veckor kvar till min födelsedag!!!!!!!!! Jes. snart är jag 15.
Idag har jag planerat det mesta inför min tjejmiddag. Men jag vet däremot inte vad jag ska ha på mig på Rebeccas fest eller vad jag ska ge henne... Jag kommer väl på något.

Vill så himla gärna se filmen Twilight. Det är det ända jag har gått och tänkt på idag! Vem kan motstå snygga Edward Cullen? Inte jag i alla fall. Innan jag läste boken tänkte jag det var ju himla massa tjatande kring Twilight. När jag var i USA så satt alla och läste boken vart jag än gick fick jag syn på det röda äpplet med den silvriga titeln Twilight. Det var väldigt jobbigt så täntke jag. Aja det är typiskt att alla amerikaner läser den. Jag köpte boken för se hur bra den igentligen var. Då blev jag fast. Jag sprang till närmaste bokhandel och köpte hela fortsättningen. Har ej läst böckerna men kan knappt bärga mig!!! men jag vill även så himla gärna se filmen!!!
        


Veckans Outfit!!

hej här kommer veckans Outfit...hoppas du gillar den. Jag har sattsat på gråa utåtsvängda byxor med en fin silkestopp med en svart väst (sitter ihop)
Gråa byxor (utåtsvängda)  Juicy Couture
Svart och gräddvit blus   Forever21

Vem bär det bäst??

Har inget att göra...eller jo läxor men tänkte slänga in ett blogginlägg till.
Fick tillbaka mitt teknikprov idag...jag fick mvg!!! (stolt. Var den enda i min klass) Det har gjort mig på gott humör.
Jag blir lite försenad med veckans outfit men kommer snart. Sålänge kan ni Checka veckans vem bär det bäst. Vilka tycker du????











Fly landet!!!

Har kommit hem från skolan. Jag har bestämt vad jag ska köpa till Rebecca till hennes tjejmiddag på lördag!
Dagen har flytit på...har läst Glaze och Sofis mode samt pratat med mamma.
ska igentligen göra hemkunskap, engelska och matte men har ingen lust  :S Ikväll ska jag se Flyga drake med mamma. Det ska bli spännande eftersom jag läste boken på jullovet, Btw den är as bra så läs BOKEN!

Jag orkar ingenting!! vill bara fly utomlands där jag kan ligga i hängmattan och bara läsa Twilight :( Tänk vad skönt det skulle vara. Man skulle inte behöva oroa sig för någonting...bara se till så man får en jämn solbränna:P Tänk och bara bada varje dag i ett varmt hav och bara njuta....Den svåra frågan är vart skulle man åka?? Hawaii, Usa, Australien eller kanske Kina. Ja huvudsaken är att man får njuta.


Godmorgon alla morgonpigga läsare!!

Igår såg jag klart på Batman the Dark Knight. Den var as bra... alla måste se den!
Sedan såg jag på en annan film och gick och lade mig kl 22.30  :( jag som ville vara duktig och lägga mig nio...men antar att jag inte fixar det.

Snart börjar skolan. Efter skolan ska jag fixa med bloggen. Då kommer bland annat Veckans Outfit och andra roliga saker. MISSA INTE DET!!

Vi ses då
puss och ha en bra dag
Louise<3<3

Kommit hem från Naples och Väst Indien!!!!!!!!

Hej detta är mitt första blogginlägg i denna blogg!!!!! jahoooooo!!
jag har varit i Naples, Florida och Väst Indien på ön St Thomas. Jag har solat, badat, relaxat och så klart shoppat:P
Jag shoppade på bland annat Juicy Couture...of course, Victoria´s Secret, Forever 21 och Ralph Lauren. Det var as skönt och jag längtar sååå mycket tillbaka!  Vi firade julafton i Naples och Nyår på St Thomas.(Det gick ganska vilt till)
 (kommer med bilder snart)
Var dock inte helt på min lata sida, jag läste den fantastiska boken Twilight på engelska (känner mig stolt) och träffade Felicia Huffman från Desperate Housewives (Lynette. Min personliga favorit!!) och hennes man som är inte mindre än  William H. Macy´s !!!!!
Hann ej ta foto:(:(:(


Idag har jag börjat i skolan. det var ganska roligt att se mina resultat från so-provet (mvg!!) men annars så var dagen ganska seg eftersom jag ej har vant mig till vardagslivet...

Efter skolan var jag hos Helena där vi bildade denna blogg (Tack så mycket för  hjälpen Btw)

Nu måste jag gå för jag ska se på Batman the dark Knight...men det lär inte bli det sista du ser av mig.
Återkommer imorgon
Puss på er och sov gott<3<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0